Balance Camp Junget gentager succesen

Foto: Balance Camp Junget
KULTUR:

I starten af juli kørte dette arrangement for første gang på Salling Camping og med stor succes og god opbakning.

Derfor har Campingpladsen og underviser Lisbeth Bundgaard valgt at gentage succesen den første weekend i september, så de der ikke kunne komme med sidst får muligheden igen. Lisbeth lover også, at der er noget nyt, for de deltagere der var med til sidste arrangement! "Selv om det overordnet er samme overskrifter, vil vi bruge lidt nogle andre redskaber og have ekstra fokus på hvordan vi kan bruge det i hverdagen nu hvor vi går mørkere tider i møde"

Ideen med Balance Camp er at give deltagerne bedre balance imellem krop og sind ved at lave enkle øvelser for åndedrættet, fødderne og hele kroppen med simple redskaber og inddrage den skønne natur i Junget ved Limfjorden - det er både for unge og gamle, kvinder og mænd!

Lisbeth Bundgaard, som er født og opvokset i Junget, elsker at komme hjem til sine forældre og væk fra storbyen stress og jag i København, hvor hun arbejder til dagligt! I Junget finder hun ro og tilbage i barndommen minder, når hun bevæger sig ud i den velkendte natur ved Limfjorden.

Lisbeth startede med at undervise børnegymnastik i den lokale idrætsforening, da hun var 13 år. Nu hvor hun er uddannet fysioterapeut og master i Pilates underviser hun primært voksne og glæder sig til igen at undervise velkendte og nye ansigter hjemme i hendes gamle kendte omgivelser.

Tidligere deltager udtaler: "Tusind tak for en fantastisk oplevelse, Lisbeth er en fantastisk formidler. Næste gang hun laver et arrangement i Jylland , vil jeg meget gerne deltage"

Der er 3 workshops og 1 brunch fordelt over weekenden.

Lørdag kl 11-13: Frie vejrtrækninger.
Lørdag kl 14-16: Fødderne - dit fundament.
Søndag kl 8-10: Go' morgen Krop og brunch kl 10.30.

Du kan læse mere om de enkelte workshops på facebook begivenheden "Balance Camp Junget"

Du kan tilmelde dig de enkelte workshops eller hele weekenden samlet og få en masse nye og lette øvelser for krop og sind i hverdagen, samt en lille goodiebag med træningsudstyr og små overraskelser! Hør mere eller tilmeld dig hos Salling Camping på 97597299 eller Lisbeth Bundgaard på 40279569

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring