Tysk schlager festival i Sundsøre til sommer

KULTUR:

I dagene 30. – 31. juli og 1 august 2015, kan man opleve nogle af de største tyske schlager stjerner, hvor nogle første gang besøger Danmark.

Det sker i det naturskønne område ved Sundsøre i det nordlige Jylland.

Festivalens program er næsten fyldt op, og programmet som det er nu lyder på følgende schlager stjerner:

Semino Rossi, Fantasy, Wolkenfrei, DJ Ötzi, Laura Wilde, Andrea Jürgens, Ross Antony, Tommy Fischer, Michael Wendler, Nik P, Remmi Demmi Boys,

Linda Fah, Jörg Bausch, Nockalm Quintett, Beatrice Egli, Olaf der Flipper og Calimeros. Der kommer flere til jo længere vi når datoen.

Festivalen kan enten besøges over 3 dage, eller man kan selv bestemme hvilken dag man ønsker at være med. Fælles for alle dage er at der er sørget for at der er masser af god schlager musik, det gode humør og stemning er op til jer publikum at levere. Vejret, ja man håber selvfølgelig på masser af godt vejr.

Ønsker man at møde en af stjernerne til en autograf samt få taget et foto, så vil dette også være muligt.

Der ud over vil der være masser af godt øl. Personalet i Biergarten vil være friske unge mennesker som vil være klædt i bedste tysk Biergarten stil. Biergarten vil ligge i modsatte ende af scenen, så vil man hvile ørerne lidt, så vil dette være stedet.

Syntes man at 3 dage er for meget, så brug en af vores dags billetter. Vil du være med alle 3 dage, så har vi campingplads i gå afstand fra Festivalen.
Der vil være faciliteter som bad og toiletter. Det er tilladt at forlade festivals pladsen og komme igen, så længe man har sit armbånd på.

Al færdsel ved festivalen vil være venlige for alle. Parkering sker lige ved siden af festivalen, det er ikke tilladt at parkere på Hvalpsundsvej, dog er det tilladt at sætte gæster af, men arrangørerne henviser til parkeringspladsen for at trafikken skal glide bedst muligt.

Med håbet om god modtagelse, vil det være starten på en årligt tilbagevendende schlagerfestival, så byder vi velkommen til Danmarks Største Schlagerfestival den 30.-31. juli og 1. august 2015. Billetsalget er startet, og billetter kan købes på Billetnet.dk, Billet.dk, Eventim.de og Tyskschlager-festival.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring