Folketingsvalg: Sådan stemmer dine naboer

Ved at indtaste din adresse på www.naborapport.dk får du præsenteret stemmefordelingen på de enkelte politiske partier for det valgsted, som din adresse er tilknyttet.
Foto: Spar Nord
Ved at indtaste din adresse på www.naborapport.dk får du præsenteret stemmefordelingen på de enkelte politiske partier for det valgsted, som din adresse er tilknyttet.
KULTUR:

I anledning af det forestående folketingsvalg giver Spar Nord nu nem og gratis adgang til at se, hvordan stemmerne i dit nabolag fordeler sig imellem de politiske partier. Oplysningerne er en del af Spar Nords såkaldte Naborapport, der også giver indblik i gennemsnitlig indkomst, formue og meget andet hos naboerne til en specifik adresse.

Med få dage til folketingsvalget lancerer Spar Nord nu siden www.naborapport.dk, der giver nem og gratis adgang til at se, hvordan stemmerne i dit nabolag fordeler sig imellem de politiske partier.

Ved at indtaste din adresse på www.naborapport.dk får du præsenteret stemmefordelingen på de enkelte politiske partier for det valgsted, som din adresse er tilknyttet. Dataene er baseret på stemmeafgivelsen ved det seneste folketingsvalg og kombineres med et overblik over de 100 nærmeste husstandes holdning til fem aktuelle spørgsmål. Tilsammen giver det en indikation på den partipolitiske præference i det nabolag, den fremsøgte adresse er en del af.

Unikt værktøj

Funktionen er en del af Spar Nords nye ”Naborapport”, der er et unikt værktøj til at få indblik i de 100 nærmeste husstandes gennemsnitlige indkomst, formue, uddannelse, beskæftigelse, civilstatus og meget andet.

Ifølge pressechef i Spar Nord Leif Lind Simonsen er Naborapporten først og fremmest et værktøj beregnet til boligsøgende, der gerne vil blive klogere på deres nye naboer og nye nabolag, inden de beslutter sig for at købe ny bolig. Men den giver også mulighed for at lære mere om det nabolag, du allerede er en del af.

- Uanset, om du bare er nysgerrig på dine nuværende naboer og dit nuværende nabolag, eller om du har brug for at blive klogere på et nyt område, så er Naborapporten et relevant værktøj at stifte bekendtskab med, siger Leif Lind Simonsen og fortsætter:

- Ligesom tilstandsrapporten og energirapporten fortæller dig noget om boligens fysiske beskaffenhed og energiforbrug, så fortæller Naborapporten dig noget om lokalmiljøet og de mennesker, der bor i det.

Retvisende og relevant

Leif Lind Simonsen forklarer, at Spar Nords hensigt med Naborapporten er at give et retvisende og relevant billede af naboer og nabolag på nogle parametre, som de sædvanlige rådgivere i en bolighandel ikke nødvendigvis beskæftiger sig med.

- For mange af os er et boligkøb den største økonomiske beslutning, vi nogensinde kommer til at træffe, og derfor har vi en naturlig interesse i, at beslutningen bliver så kvalificeret som muligt, siger han og tilføjer:

- Vores ærinde er først og fremmest at levere valide og relevante oplysninger, men vi håber naturligvis også, at vi dermed skaber en nysgerrighed for, hvad vi som bank i øvrigt kan tilbyde de boligsøgende.

Prøv selv på www.naborapport.dk
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
24. april 2019, 10:00
Lørdag den 20. april kunne Henrik Wenzel juble med armene over hovedet.
24. april 2019, 16:00
Langtidsledighed har længe haft et stort fokus i Jobcenter Skive. Med succes.
8. april 2019, 13:00
I forbindelse med vejarbejde vil Grættrupvej i Thorum være spærret den 11. april 2019.
23. april 2019, 09:00
Fredag den 26. april skydes weekenden i gang med amerikansk mode og internationalt stjernestøv hos Louis Nielsen.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring