Pufle og pigerne skyder atter julen i gang i Durup

Foto: TR Consult
Jul i Skive:

Første søndag i advent står Pigegarden fra Skive atter klar til at lede det traditionsrige juleoptog igennem Durup. Og lilleputtoget Pufle er i år toptrimmet efter en tur på værkstedet, så det følger lige i hælene på pigerne fra garden.

’Vi glæder os til at skyde julen i gang sammen med byens borgere’, begynder formand for Durup Borger- og Erhvervsforening Thomas Rosenkrands. ’Og atter i år er der mange spændende aktiviteter rundt om i byen’.

Han fortæller, at der blandt andet er aktiviteter ved brugsen, på torvet, i Center Salling, på kroen, i missionshuset og på stationen. Noget af det man kan opleve i byen er julemarkeder med mange aktiviteter, boder hvor elever fra Durup Skole blandt andet laver lækkerier over åben ild, gode tilbud fra byens butikker og så selvfølgelig den traditionsrige tombola med gevinst fra især egnens erhvervsliv samt den ligeså uundgåelige nisseskattejagt for byens børn.

Selvom en del af arrangementet foregår på gåben gennem byen, krydser foreningen fingre for et god julevejr, så de mange besøgende kan holde varmen, når musikken fra garden skal nydes og der skal gås på opdagelse i julemarkeder og torvets boder.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk