TeddySit - Rasmus Klump som stoleforhøjer

Rasmus Klump på nyt eventyr: Danmarks yndlingsbjørn er blevet til en stoleforhøjer
Foto: TeddySit
Rasmus Klump på nyt eventyr: Danmarks yndlingsbjørn er blevet til en stoleforhøjer
Hus og have:

Rasmus Klump på nyt eventyr: Danmarks yndlingsbjørn er blevet til en stoleforhøjer

Rasmus Klump er en kær gæst på mange børneværelser. Nu bliver han også en kær og praktisk gæst ved spisebordet, og når familien skal ud på nye eventyr.

Der er spændende nyheder på vej til de danske børnefamilier: Den nye danske virksomhed TeddySit ®, som producerer stoleforhøjere til børn mellem ca. 2-6 år, byder nu Rasmus Klump velkommen som nyt æresmedlem af TeddySit-familien.

Rasmus Klump TeddySit ® er dog mere end en stoleforhøjer. Puden kan bruges til at sidde på, når der skal læses eller ses børnetime. Den er f.eks. også god til bl.a. “Jorden er giftig” og hoppelege, da det skridsikre underlag holder puden fast på gulvet.

Op i pandekage-højde
Pia Ravn Thyssen, som er ejer af TeddySit ®, er rigtig glad for samarbejdet: ”Jeg glæder mig over de mange børn, som nu kan spise pandekager fra deres nye Rasmus Klump TeddySit ®. Rasmus Klump er en klassisk dansk figur, så jeg er meget stolt over, at Egmont også kunne se, han ville blive den perfekte TeddySit ®”.

Rasmus Klump er i bogen ”101 danske designikoner” fremhævet som et dansk designikon på niveau med klassikere som blandt andet PH Lampen og Margretheskålen. Internationalt hitter Rasmus Klump også i øjeblikket, hvor han er på vej tilbage til sin stortidstid i 1950’erne. Derfor er det en stor ære, at han nu også bliver til en TeddySit ®. Rasmus Klumps ideologier matcher så fint værdierne bag TeddySit ® virksomheden – nemlig at skabe glade og hyggelige middagsoplevelser.

Produktion: Socialt ansvarligt i Danmark
TeddySit ® er stolte over at samarbejde med danske leverandører, som også brænder for at skabe ’magiske’ produkter og glæde!

Rasmus Klump-stoffet bliver tryllet frem af virksomheden Veitex – en dansk virksomhed, der har eget trykkeri og digitalprint. Virksomheden har over 100 års erfaring med at udbyde den højeste kvalitet. Sy-magien sker i Huset Venture, som er sociale entreprenører til fingerspidserne. Teamet består af dygtige skræddere og syersker.

Huset Venture www.husetventure.dk arbejder for at nedbryde barrierer og bane vejen for, at flere mennesker med nedsat arbejdsevne bliver en aktiv del af arbejdsmarkedet. Rasmus Klump TeddySit ® kan allerede købes online www.teddysit.dk og er på vej ud i danske og udenlandske butikker.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring