Nyt og revolutionerende grillsystem

Gode råvarer af forskellig art skal tilberedes ved forskellige temperaturer, ellers risikerer de enten at blive brændte eller utilstrækkeligt tilberedte.
Foto: Landmann / Grillworld.dk
Gode råvarer af forskellig art skal tilberedes ved forskellige temperaturer, ellers risikerer de enten at blive brændte eller utilstrækkeligt tilberedte.
Hus og have:

Landmann og Grillworld.dk har fornøjelsen i god tid inden grillsæsonen 2015 at kunne præsentere et helt nyt og revolutionerende grillsystem, der med sin innovative teknik byder på grilloplevelser af hidtil ukendte dimensioner.

Kulinariske sommeroplevelser omkring grillen med det nye revolutionerende PTS grillsystem fra Landmann og Grillworld.dk

Landmann er en af de førende grillproducenter på det europæiske marked og har nu udviklet en ny fremtidsorienteret teknik for gasgrill, det såkaldte ”Power Thermal Spreading System (PTS-system). Denne nye teknik garanterer en meget jævn varmefordeling ved alle grilltemperaturer.

PTS-systemet anvendes eksklusivt i alle Landmann´s gasgrill serier Avalon PTS, Miton PTS og Triton PTS. Alle serier er nu i handelen til grillsæsonen 2015.

PTS-systemet løser hidtidige grill problemer

Præcis som motoren er den centrale enhed på en bil, så spiller brænderne en central rolle på en gasgrill. Men for at kunne bedømme funktionaliteten og grillens formåen er det ikke tilstrækkeligt udelukkende at fokusere på brænderne, ifølge eksperterne hos Landmann:

”Det virkeligt afgørende med henblik på at opnå et perfekt grill resultat er ikke kun den varme som genereres men i højere grad den måde, hvorpå varmen udvikles og distribueres”.

Grill entusiaster med høje krav er helt på det rene med, hvor stor en udfordring det er at tilberede mad på en grilloverflade med ujævn varmefordeling. Gode råvarer af forskellig art skal tilberedes ved forskellige temperaturer, ellers risikerer de enten at blive brændte eller utilstrækkeligt tilberedte.

Det effektive PTS-system fordeler brændernes varme jævnt over helle grillen, derved elimineres risikoen for ekstreme temperaturzoner og ”kolde” zoner på grilloverfladen. Gennem en optimal varmefordeling er grilltemperaturen jævn under hele grillningen.

Testet af uafhængigt testinstitut

Testresultatet fra det uafhængige testinstitut, SGS Institut Fresenius har ved adskillige tilfælde vist, at PTS-systemet skaber en jævn varmefordeling over hele grilloverfladen. I modsætning til konkurrerende grillsystemer opstår der ingen ukontrollerbare ekstreme temperaturzoner og ”kolde” zoner, hvilket hidtil har kompliceret tilberedningen af flere råvarer i temperatur intervallet 300-400 grader.

En internationalt beskyttet Landmann opfindelse

PTS-systemet er et resultat af langsigtig produktudvikling hos Landmann, og er fulgt op med et internationalt PCT patent. De rettigheder, som følger med patentet, sikrer Landmann og deres handelspartnere en eksklusiv forhandling på de internationale markeder. Med det registrerede navn – PTS – kan grilleksperter og andre være sikre på, at der er tale om det originale PTS-system fra Landmann.


De nye PTS grillsystemer fra Landmann, ligesom Landmann´s øvrige grill modeller og grill tilbehør forhandles i Danmark af Grillworld.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
8. juli 2019, 13:00
En tredjepræmie i Eurojackpot og Millionærgarantien gav tre nye millionærer i weekenden.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring