Når myrerne flytter ind

Hus og have:

Når solens stråler begynder at varme i de lune forårsmåneder får myrerne lyst til at titte frem fra sine skjul for at lede efter føde. Den første myre kan være meget sød, men når man pludselig er invaderet af myrer i sit hjem, vil man helst bare blive fri for dem.

Den sorte havemyre gæster ofte boligen henover foråret og sommeren – og gerne i hobetal. Myrerne forlader deres bo for at lede efter føde – og de er gode til det. Myrerne er flok”dyr” og hjælper hinanden i deres lille samfund. De har evnen til at efterlade spor, der viser vej til maden, så de øvrige myrer kan finde den samme fødekilde. Derfor ses der ofte så frygtelig mange af dem på samme sted.
Du kan selv gøre en indsats for at blive myrerne kvit. Det vigtigste er at holde rent.

Hvis du spilder eller efterlader krummer, kan du være sikker på, at myrerne i deres jagt efter føde, finder frem til dette sted. Sørg derfor for at støvsuge og tørre grundigt op efter dig. Dernæst er det vigtigt at få styr på roden til problemet. Myrer bor i flok i store kolonier, og har du én myre – så er du sikker på at der er flere i nærheden. Derfor skal du sørge for at bruge et myremiddel, der fungerer helt nede i boet. Dvs. at myrerne selv bringer myremidlet ned i boet – hvilket udrydder boet.

SpinoWay myrelokkedåse i A Green Ways produktserie gør lige netop dette. Myrerne anser lokkestoffet som mad og bringer det med ned i boet. Ved at bruge SpinoWay gør du samtidig miljøet en tjeneste. I stedet for at benytte de traditionelle, kemisk fremstillede myrelokkedåser, indeholder SpinoWay myrelokkedåsen det organiske og naturligt forekommende middel, Spinosad. I løbet af 24 timer vil du mærke en betydelig nedgang af antallet af myregæster – og efter max 48 timer vil myreplagen i dette område være væk.

Med SpinoWay myrelokkedåse vælger du ikke alene at eliminere myreplagen – du vælger også den grønnere form for bekæmpelse, hvilket gavner vores omgivelser og børn i det lange løb.

SpinoWay myrelokkedåse forhandles hos bl.a. Silvan, Stark, Kvickly, Matas, Helsam, Land & Fritid og mange andre steder.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk