Ligusterhækken er stadig danskernes favorit

Hus og have:

Vores haver fortæller – akkurat som tøjmoden – noget om os. Men uanset hvilke modeluner der gennem årene har indtaget de danske haver, går visse klassikere aldrig af mode. I SILVAN Kæden mærker man en stigende efterspørgsel på danskernes grønne yndling, ligusterhækken.

SILVAN er kendt som gør-det-selv-folkets slaraffenland, men alle byggemarkederne har også eget havecenter med alt godt til haven lige fra planter til plæneklippere. Og her er både liguster- og bøgehæk i høj kurs.

”De to typer hæk er populære, fordi de holder på løvet længe og er tætte. Derudover er de særdeles hårdføre og stort set sygdomsfrie”, fortæller Klaus Jensen, haveansvarlig produktchef i SILVAN.

SILVAN forhandler bøge- og ligusterhække i størrelserne 50-80 cm. og 80-100 cm. De danskproducerede kvalitetshække kan bestilles ude i byggemarkederne senest 9. november og afhentes samme sted 12. november 2015.

Plant hækken nu
Overvejer du en ny hæk, kan du sagtens nå det i år. Efteråret er nemlig det mest optimale tidspunkt til at plante hæk. Nu er jorden fugtig, men stadig lun, og det giver de bedste vækstbetingelserne til planterne.

”Vi vil gerne hjælpe vores kunder med en komplet løsning til deres gør-det-selv-projekter, også når de foregår i haven. Derfor finder du i havecentrene alt det, du skal bruge lige fra redskaber, muld og gødning til planter og havepynt, hvis man er til sådan noget”, siger Klaus Jensen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk