Nicolaj Kopernikus går i køkkenet

Hus og have:

De fleste kender Nicolaj Kopernikus som skuespilleren fra krimiserien Forbrydelsen, den bundgode Mogens i DR´s nye humoristiske TV serie "Bankerot" , eller som ivrig debattør i Mads & Monopolet på P3. Men ved siden af den hektiske karriere med film , TV & radio i indland og udland finder den folkekære skuespiller også tid til et helt andet univers. De færreste er nok bekendt med hans evner som opfinder.

’Jeg opfatter mig selv som et meget nysgerrigt menneske. Jeg er fascineret af smarte og simple opfindelser, som gør livet lidt nemmere. Det er denne lyst, der gav mig ideen til at opfinde og udvikle en smart, enkel og funktionel opsamler af affald i køkkenvasken, som ikke slår bunden ud af budgettet’.

Vi kender alle sammen til at ens køkkenvask bliver ulækker fordi den fyldes med skrald og affald i forbindelse med vores arbejde i køkkenet. De fleste af os har udviklet vores egen måde til at fjerne dette. Nogle bruger hænderne, andre bruger plastikposer og mange bruger en masse køkkenrulle . Med Kopernikus´s nye smarte design kan du imidlertid slippe for at bruge hænderne direkte, spare penge og samtidig skåne miljøet.

” Det er vigtigt for mig at man altid har den smarte hjælper lige ved hånden og derfor følger der også en lille sugekop med produktet, som kan sættes i køkkenvasken så skraberen altid er klar til brug- mit håb er at den bliver ligeså integreret en del af køkkenet som en opvaskebørste ”.
Så hvis du hører til dem der synes det er irriterende og ulækkert at fjerne skrald og affald fra køkkenvasken eller mangler en ny og praktisk værtindegave så hold udkig efter Kopernikus’s nye ide SCRAPE

SCRAPE - Vejl udslagspris 39.95 kr.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk