Gå ikke på kompromis, når du vælger køkkenmaskine

Foto: WMF Profil Plus Køkkenmaskinen
Hus og have:

Det bedste ved en køkkenmaskine er, at du har hænderne fri til at gå videre med andre opgaver. Eller drikke en kop kaffe. Du skal bare beslutte hvad du skal bruge maskinen til. På de fleste køkkenmaskiner kan du udskifte værktøjet, der bearbejder maden. Elsker du at bage, og gør det tit, vil du blive glad for at bruge køkkenmaskinens dejkrog. En kødhakker er også praktisk, selvom du ikke nødvendigvis har tænkt dig at hakke dit eget kød. Den er nemlig perfekt til at lave dine egne vaniljekranse til jul.

Det er meget forskelligt, hvad folk vægter højest ved en køkkenmaskine. Design, funktionalitet eller en kombination. Det ene udelukker ikke det andet. Det er WMF Profi Plus Køkkenmaskine et godt eksempel på. En sværvægter inden for køkkenmaskiner - i fantastisk flot kvalitet. Som sædvanlig går WMF ikke på kompromis med noget som helst. En kraftig motor på 1.000 Watt og en 5 liters Cromargan stålskål. Virkelig lækkert og æstetisk design.

Trofast hjælper i mange år
WMF Profil Plus Køkkenmaskinen har 8 forskellige hastigheder og elektronisk hastighedsregulering. En soft startfunktion sikrer, at omrøringen altid starter blidt for at få alle ingredienser med. Desuden har røreskålen et låg, der sikrer, at ingredienserne forbliver i skålen, og låget har en åbning, hvori du kan tilsætte flere ingredienser løbende, uden at det sprøjter ud over hele køkkenet. Smart.

Køkkenmaskinen rører alle ingredienser perfekt sammen og centrerer dem mod midten (planetarisk rotation), så den store dej fx ikke hænger fast i kanterne. Vendefunktionen bruger du, når lette eller tunge ingredienser skal mikses forsigtigt sammen, uden at luft eller volume går tabt. Maskinen står stabilt på køkkenbordet, og ledningen er diskret gemt væk nedenunder den. Du får piskeris, rørespade og dejkrog med. Kødhakker, råkostapparat, pastaapparat og kageplader er ekstratilbehør, som du kan tilkøbe.

WMF Profil Plus Køkkenmaskinen vil være din trofaste hjælper i mange år. Den vil ælte dejen godt og grundigt, piske fløden let og luftigt og røre den tunge omgang fars for dig. Du skal bare beslutte, hvilken af de tre flotte farver, du helst vil have: metal hvid, stålgrå og platin bronze.

Vejledende pris: 4.499,- kr.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
13. september 2019, 13:00
Indsnævring af kørebaner i uge 38 og 39, men dobbeltrettet trafik opretholdes for lastbiler, busser og personbiler.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring