Få energirenoveret og nyd huset hele året

Foto: Feriepartner Limfjorden
Hus og have:

Som en direkte fortsættelse af SETs 2016-fokus på renovering af lokale feriehuse, tager centeret nu – i samarbejde med Energibyen Skive – fat på et projekt, som skal informere ejere af feriehuse i Skive kommune om mulighederne for energirenovering af deres hus.

Den aktuelle indsats handler om at SET, sammen med Energibyen Skive, inviterer feriehusejerne til energiaften med fokus på energiforbedringer i feriehuset. Aktuelt er der planlagt 3 møder i april, hvor den uvildige rådgivningsvirksomhed ScanEnergi vil fortæller om de gængse energiforbedringer – inklusiv økonomi og komfortmæssige fordele og ulemper - og om mulighederne for tilskud og fradrag. Ved hvert af møderne vil lokale håndværkere være til stede med gode tilbud på energiforbedringer og med tid til sparring på forskellige løsninger

-Der er stigende efterspørgsel efter komfortable sommerhuse ved Limfjorden, fortæller udviklingskonsulent Marlene Rasmussen fra SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, der uddyber: -Med energioptimering kan sæsonen i husene forlænges til glæde for både ejere og lejere – men ikke mindst for det lokale erhvervsliv i de kystnære områder, som ofte er afhængige af indtægten fra turister i sommerhusområderne.

-For at skabe en mere lokal stemning, har vi valgt at afholde energiaftenerne tre steder i kommunen i stedet for et stormøde, forklarer Marlene Rasmussen, der tilføjer, at de tre møder holdes i Fursundhallen den 12. april, hos Virksund Kursuscenter den 19. april – og som rosinen i pølseenden i Spøttrup Kulturhal den 20. april. Ved alle tre arrangementer serveres stegt flæsk.

Marlene Rasmussen fortæller afslutningsvis, at det naturligvis er gratis at deltage i eet af de tre energimøder, men at tilmelding er nødvendig af hensyn til det praktiske. –Hvis du har feriehus i Skive kommune og gerne vil høre mere om mulighederne for energioptimering, så sæt 2,5 time af – og tilmeld dig én af de tre energiaftener på www.skiveet.dk, lyder opfordringer fra Marlene Rasmussen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. november 2019, 15:30
De danske børnefamilier har fået øjnene op for feriecentret på Mors, der har igangsat de største investeringer i ti år. Med den kommene investering på 13 mio. kroner, er der investeret godt 20 mio. kroner de sidste par år.
21. november 2019, 11:00
Brårup Skole i Skive er den skole i landet, der har den bedste undervisningseffekt, det vil sige evne til at løfte deres elevers faglige niveau.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
21. november 2019, 09:00
SønderCentret Skive elsker julen og julen er jo hjerternes fest, hvor vi skal glæde hinanden og gøre noget godt for hinanden.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring