Energirenovering af feriehuse - Vil du vinde et energitjek?

3 ejere af sommerhuse i Skive kommune har nu mulighed for at vinde et gratis energitjek
Foto: SET
3 ejere af sommerhuse i Skive kommune har nu mulighed for at vinde et gratis energitjek
Hus og have:

Sammen med Energibyen Skive arbejder SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter i foråret 2017 på et projekt, hvis mål er at informere ejere af sommerhuse i Skive kommune om mulighederne for energirenovering af deres hus.

Som optakt til 3 energiaftener i april måned, udlodder SET tre uvildige energitjek fra rådgivningsvirksomheden ScanEnergi. Deltagere i konkurrencen er ejere af sommerhuse i Skive kommune, der på denne måde har mulighed for at vinde et gratis energitjek, der vil foregå i vindernes huse lørdag d. 8. april.

Udviklingskonsulent Marlene Rasmussen fra SET forklarer: -Vinderne får en times gennemgang af sommerhuset med fokus på energiforbedringer. Det anderledes i netop denne konkurrence er, at energitjekket samtidig skal fungere som et åbent hus-arrangement for op til 12 øvrige sommerhusejere i dit sommerhusområde, som deltager i gennemgangen – og på den måde lærer, hvad de skal se efter i deres egne huse.  SET giver selvfølgelig en pose kaffe mm, hvis I har lyst til at beværte jeres naboer på dagen.

I løbet af den times tid energitjekket forventes at tage, gennemgår energirådgiveren fra ScanEnergi sommerhuset sammen med dig og dine naboer og giver samtidig konkrete eksempler på energiforbedringer (fx udskiftning eller tætninger af vinduer, isolering, udskiftning af lyskilder, nye varmekilde, varmepumpe, brændeovn osv.

Resultaterne fra de tre energitjek vil blive brugt som eksempler på tre efterfølgende temaaftener, hvor kommunens sommerhusejere inviteres til møder i hhv Virksund, Spøttrup Kulturhal og Fursundhallen med fællesoverskriften ”Energiaftener og stegt flæsk”.

Marlene Rasmussen forklarer proceduren for at deltage i konkurrencen: -Hvis du gerne vil vinde et gratis energitjek af dit sommerhus – og samtidig være vært for interesserede naboer i forbindelse med tjekket – så send et par linjer til SET om dine egne overvejelser om energioptimeringen. Herunder hvilke løsninger, du tror er relevante og hvor meget du forestiller dig, at du vil investere i din energioptimering. Samt selvfølgelig adressen på dit sommerhus.

Send en kort mail til Marlene Rasmussen mar@skiveet.dk hos SET inden den 17. marts, så er du automatisk med i konkurrencen.

Mere information på: www.feriehusudlejningskive.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af
20. marts 2019, 14:00
Salling Group tilbagekalder Ready to EAT salat, Grillet kyllingefilet, pasta og yoghurtdressing, grundet udeklareret allergene (sennep).
19. marts 2019, 14:30
Endnu en god grund til at besøge Fur.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring