Energirenovering af feriehuse - Vil du vinde et energitjek?

3 ejere af sommerhuse i Skive kommune har nu mulighed for at vinde et gratis energitjek
Foto: SET
3 ejere af sommerhuse i Skive kommune har nu mulighed for at vinde et gratis energitjek
Hus og have:

Sammen med Energibyen Skive arbejder SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter i foråret 2017 på et projekt, hvis mål er at informere ejere af sommerhuse i Skive kommune om mulighederne for energirenovering af deres hus.

Som optakt til 3 energiaftener i april måned, udlodder SET tre uvildige energitjek fra rådgivningsvirksomheden ScanEnergi. Deltagere i konkurrencen er ejere af sommerhuse i Skive kommune, der på denne måde har mulighed for at vinde et gratis energitjek, der vil foregå i vindernes huse lørdag d. 8. april.

Udviklingskonsulent Marlene Rasmussen fra SET forklarer: -Vinderne får en times gennemgang af sommerhuset med fokus på energiforbedringer. Det anderledes i netop denne konkurrence er, at energitjekket samtidig skal fungere som et åbent hus-arrangement for op til 12 øvrige sommerhusejere i dit sommerhusområde, som deltager i gennemgangen – og på den måde lærer, hvad de skal se efter i deres egne huse.  SET giver selvfølgelig en pose kaffe mm, hvis I har lyst til at beværte jeres naboer på dagen.

I løbet af den times tid energitjekket forventes at tage, gennemgår energirådgiveren fra ScanEnergi sommerhuset sammen med dig og dine naboer og giver samtidig konkrete eksempler på energiforbedringer (fx udskiftning eller tætninger af vinduer, isolering, udskiftning af lyskilder, nye varmekilde, varmepumpe, brændeovn osv.

Resultaterne fra de tre energitjek vil blive brugt som eksempler på tre efterfølgende temaaftener, hvor kommunens sommerhusejere inviteres til møder i hhv Virksund, Spøttrup Kulturhal og Fursundhallen med fællesoverskriften ”Energiaftener og stegt flæsk”.

Marlene Rasmussen forklarer proceduren for at deltage i konkurrencen: -Hvis du gerne vil vinde et gratis energitjek af dit sommerhus – og samtidig være vært for interesserede naboer i forbindelse med tjekket – så send et par linjer til SET om dine egne overvejelser om energioptimeringen. Herunder hvilke løsninger, du tror er relevante og hvor meget du forestiller dig, at du vil investere i din energioptimering. Samt selvfølgelig adressen på dit sommerhus.

Send en kort mail til Marlene Rasmussen mar@skiveet.dk hos SET inden den 17. marts, så er du automatisk med i konkurrencen.

Mere information på: www.feriehusudlejningskive.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
20. september 2018, 16:00
Torsdag d. 4. oktober 2018 starter der en ny omgang ”Lær at tackle angst og depression” for unge.
20. september 2018, 09:00
En ny tilskudsordning skal hjælpe de små og sjældne arter med at komme nemmere rundt i landskabet.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring