Alt for mange haveejere sløser med drivhussikkerhed

Foto: silvan
Hus og have:

I disse dage valfarter tusinder af danskere til landets byggemarkeder for at investere i drivhuse. Men mange glemmer at fastgøre drivhuset ordentligt – og det kan få ærgerlige konsekvenser.

Selv om det muligvis ikke er voldsomme efterårsstorme, der spøger i havefolkets tanker her i foråret, så er der god grund til at tænke vejret ind, når du investerer i et drivhus. En landsdækkende undersøgelse viser, at en af de helt store årsager til, at drivhuse blæser omkuld i stormvejr, er manglende fastgørelse til fundamentet. I SILVAN Kæden nikker man genkendende til det billede.

”Vi oplever hvert år fortvivlede haveejere, der fortæller, at drivhuset er blæst af, selv om det har stået på en sokkel. Det viser sig, at de simpelthen har glemt at fastgøre drivhuset til soklen, da de monterede det i sin tid”, siger Klaus Jensen, haveansvarlig produktchef i SILVAN.

Sådan kommer drivhuset til at stå fast
Det er ikke vanskeligt at stille et drivhus op selv, men det kan være en god idé at alliere sig med en hjælper.

”Støb først en sokkel – det letteste er et punktfundament i kombination med et færdigkøbt stålfundament. Sørg for at støbe helt op til stålfundamentets kant, så forankringsjernene i hjørnerne og siderne ikke kan bøjes af en kraftig storm, men står fast helt ned i fundamentet. Og husk så at fastgøre selve huset til stålfundamentet. Jeg vil desuden anbefale at bruge en sugekop til vinduer, så glassene er nemmere at håndtere”, siger Klaus Jensen.

Fakta om SILVAN
Det første SILVAN byggemarked i Danmark åbnede i Slagelse i 1968. SILVAN er med sine nu 45 butikker og webshop Danmarks største forhandler til private på gør-det-selv-markedet. SILVAN og silvan.dk er en del af DT Group A/S, som med sine godt 485 forretninger og 10.000 ansatte er Europas største forhandler og distributør af byggematerialer og VVS til professionelle og private.


Alle SILVAN-butikker har fuldt udstyrede havecentre med drivhuse, planter, muld og diverse til både små og store haver.

Om undersøgelsen
Drivhusundersøgelsen er foretaget af drivhusekspert Lars Lund fra drivhusklubben.dk med data fra forsikringsbranchen og Danmarks Tekniske Universitet samt produktoplysninger fra drivhusproducenter. Dele af undersøgelsen kan læses på drivhusklubben.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring