Grønnere bekæmpelse af skadedyr i dit hjem

Hus og have:

Hele verden er på jagt efter det grønnere liv – et liv uden parabener, forstyrrende gift- og hormonstoffer m.v., samt et ønske om en mere økologisk hverdag og dermed den bedre samvittighed. Fokus er ofte på, hvordan vi efterlader vores jord til vores afkom, og hvordan vi efterlader den i bedre stand end da vi, i vores generation, overtog den.
Alle kan gøre sit for at gøre verden til et grønnere sted. Nogle gør det i form af genbrug, andre ved at købe økologisk og/eller lokalt eller ved bruger cyklen som transportmiddel frem for bilen.

A Green Way er det grønne alternativ til effektiv bekæmpelse af skadedyr i hus og have. Her i forårsmånederne og henover sommeren bliver vi invaderet af skadedyr. Tidligere har vi bekæmpet disse plagedyr med passende kemikalier. Vi har brugt det uden videre omtanke for miljøet, og derudover har det vist sig, at mange af skadedyrene har udviklet resistens over for midlerne.

Skadedyr er et problem, da de ødelægger vores afgrøder, vores huse og kan medbringe sygdomme. Derfor skal de bekæmpes. Idémagerne bag A Green Way har formået at opbygge en serie af produkter, der ikke alene bekæmper disse skadedyr, men som også gør det på en miljømæssigt forsvarlig måde, uden risiko for resistens og helt ufarligt for forbrugeren. I serien finder man produkter til bekæmpelse af alt fra klædemøl og æbleviklere til myrer og hvepse.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. januar 2019, 13:00
Siden starten af 2018 har SET afprøvet ideen om at have lokale satellitkontorer udenfor Skive.
22. januar 2019, 08:30
Fødevarestyrelsen har igennem de franske myndigheder fået oplyst at Duo oil and vinegar-sæt tilbagekaldes, da det afgiver bly.
22. januar 2019, 11:00
Gulvbranchen i Dansk Byggeri skyder kampagne i gang for at vise unge, hvordan hverdagen er for en gulvlægger.
22. januar 2019, 15:00
Vi har i dag en massiv udfordring med plastaffald. Flere steder ser vi, hvordan plastik hober sig op, forurener i havene og for en del af de forskellige plast-typer er vores eneste mulighed i dag, afbrænding eller deponi.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring