Grønnere bekæmpelse af skadedyr i dit hjem

Hus og have:

Hele verden er på jagt efter det grønnere liv – et liv uden parabener, forstyrrende gift- og hormonstoffer m.v., samt et ønske om en mere økologisk hverdag og dermed den bedre samvittighed. Fokus er ofte på, hvordan vi efterlader vores jord til vores afkom, og hvordan vi efterlader den i bedre stand end da vi, i vores generation, overtog den.
Alle kan gøre sit for at gøre verden til et grønnere sted. Nogle gør det i form af genbrug, andre ved at købe økologisk og/eller lokalt eller ved bruger cyklen som transportmiddel frem for bilen.

A Green Way er det grønne alternativ til effektiv bekæmpelse af skadedyr i hus og have. Her i forårsmånederne og henover sommeren bliver vi invaderet af skadedyr. Tidligere har vi bekæmpet disse plagedyr med passende kemikalier. Vi har brugt det uden videre omtanke for miljøet, og derudover har det vist sig, at mange af skadedyrene har udviklet resistens over for midlerne.

Skadedyr er et problem, da de ødelægger vores afgrøder, vores huse og kan medbringe sygdomme. Derfor skal de bekæmpes. Idémagerne bag A Green Way har formået at opbygge en serie af produkter, der ikke alene bekæmper disse skadedyr, men som også gør det på en miljømæssigt forsvarlig måde, uden risiko for resistens og helt ufarligt for forbrugeren. I serien finder man produkter til bekæmpelse af alt fra klædemøl og æbleviklere til myrer og hvepse.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
25. juni 2019, 15:00
TV-inspektion af kloakstik medfører lukning af det nordlige spor på Viborgvej fra Engvej til Islandsvej.
25. juni 2019, 11:00
Forventes at ankomme til Skive Havn tidlig onsdag morgen, sejlende under hollandsk flag.
25. juni 2019, 09:00
Animex Foods / Fast Food a la Francaise tilbagekalder et parti XXL Grill Pølser. Der er ostepølser i nogle af pakningerne. Allergenen ost (mælk) er ikke nævnt i mærkningen på grill pølserne.
25. juni 2019, 09:00
Reitan Distribution tilbagekalder Rema 1000 Hummus og Rema 1000 Aioli. Den svenske producent har oplyst, at produkterne er mærket med forkerte etiketter og dermed mangler mærkningen med indhold af allergene ingredienser.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring