Vild trodsreaktion sender 2 point til Skive fH

Håndbold:

Med lidt medvind havde HØJ Håndbold fredag aften trukket 100 tilskuere i Ølstykke hallen, så det var ikke fordi Skive fH indledningsvis blev blæst bagud.

Til gengæld bød forsvaret på aftaler der sad i skabet, og med bare tre indkasserede mål på 13 minutter, var der grund til smil i midterforsvar og på keeperposten.

I bedste Mikkel Hansen-stil smed Tobias Jørgensen bolden diagonalt imellem venner og fjender, og på højre fløj kunne Nikolaj Søndergaard score til 2-5 efter ni flotte minutter defensivt, men også med finesserne i den offensive opsætning af spillet.

Efter 11-14 ved pausen var det hjemmeholdet der kom bedst ud, og med de tre første scoringer bragte de fuldstændig balance til 14-14 ved Christopher Rasmussen. En skrækperiode med overtalsspil, der ikke fungerede, sørgede for at hjemmeholdet også kom på 18-14 efter bare otte minutter – her havde Ole Bitsch brugt to time-out kort på den periode.

Og kan man herfra tale om trodsreaktion, kom den så sandelig.

Skive vandt den sidste periode på 18 minutter med 5-13, heraf blev det til et par scoringer i tomt mål for hjemmeholdet, og dermed kunne man med 23-27 sætte sig ud til hjemturen med 2 point på kontoen.

”Jeg synes at drengene viser en fantastisk moral. Det er vores sæson i en nøddeskal, men det er en fed følelse vi går ud i bussen med. VI kan være stolte over at komme retur med den vildskab og attitude”, forklarer cheftræner Ole Bitsch.