VIBLA CUP 2015

Håndbold:

Nr. Søby IF og VIBLA, præsenterer i weekenden 25. – 27. september, for første gang opstartsturnering i håndbold for U10 & U12 hold.
Med mere en 275 deltagere har VIBLA CUP fået en forrygende start på et forhåbentlig langt liv.

Der vil være liv og glade dag i Søby-Højslev hallerne i den kommende weekend med besøg af håndboldhold fra hele Nordjylland.

”Vi er ualmindelig godt tilfreds med deltagerantallet på trods af vi kom lidt sent i gang med invitationerne. Ideen opstod efter sidste års Hancock Cup som vi, Nr. Søby If, altid har deltaget i. Et stævne som vi altid har sat stor pris på, men da det er et stævne der afslutter sæsonen syntes vi ligesom der manglede noget der kunne sætte sæsonen i gang. Og hvorfor så ikke gøre det selv?” udtaler stævneleder og ”idemanden” bag turneringen, Ole Lavesen.

”Det har selvfølgelig været et stort stykke arbejde her første gang. Ca. 100 frivillige vil gøre en kæmpeindsats den kommende weekend for at håndboldspillere og ledere skal føle sig velkommen. Selv om de frivillige ikke er kommet helt af sig selv, så har det hjulpet at synliggøre opgaverne og opgavebeskrivelserne. Så ved folk hvad de siger ja til og kan bedre overskue opgaverne” Og Ole Lavesen fortsætter ”Vi vil gerne adskille os fra andre stævner ved at servere en sund og nærende mad. Desuden vil det være muligt for forældre og søskende at overnatte i umiddelbart nærhed af spillestederne. Nu skal vi i gang og så vil vi udvikle på stævnet på sigt. VI GLÆDER OS” slutter Ole Lavesen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk