Snævert nederlag til Odder

Foto: Skive fH
Håndbold:

På hjemmebane kunne Skive fH med en sejr spille sig væk fra nedrykningsstregen, men mod et Odder-hold fuld af fightervilje kommer intet for givet.

I målet fik Mads Meldgaard godt fat fra start, og med 6-3 på blokken var det ganske upåklageligt. I den anden ende af banen havde Skive svært ved at komme forbi keeper Emil Friis Olesen.

Tobias Jørgensen var bestemt ikke gæstfri overfor gamle holdkammerater – ganske som lovet i optakten.

På venstre back fandt han på helt fantastisk vis Jeppe Kjærulff på fløjen bag om ryg og nakken. En frispilning der fik underkæberne til at ramme jorden hos de fleste, og som også affødte stor respekt fra Odders assistenttræner Jesper D. Petersen. En episode den gæve østjyske trak på skuldrene over, imens et lumskt smil besvarede den gestus.

Mod afslutningen var det også Skive der kom bedst ud til sidebyttet, for en scoring fra Kjærulff og redning fra Meldgaard sikrede 15-12 ved halvtid.

Man fristes til at sige Skive fH kun spiller tætte kampe herhjemme i Freja Arena. Keeperne fik ikke fat i alverden, og meget sigende var Odders Martin Bisgaard først på Jacob Weinreichs redning. Rasmus Kier viste dog med sin anden scoring flot træfsikkerhed, og reduceringen til 25-26 fik banket tro ind i de fleste med blåt hjerte med 10 minutter igen på kampuret.

Koldblodigheden manglede dog, og en reddet afslutning fra Mathias Bitsch blev heldigvis fulgt op af en god forsvarsaktion. Udligning til 28-28 ved Tobias Rasmussen, og med 3 minutter igen kunne det både blive fugl, fisk eller midt imellem.

Med 45 sekunder igen fik Rasmus Hansen direkte rødt kort, og dermed faldt den arm der ellers var kommet undervejs fra dommerparret. Odder bragte sig foran, og så var der 30 sekunder til at sikre et enkelt point i en højdramatisk kamp.

En offensivt velspillede Mathias Bitsch fik det store ansvar med den sidste mulighed og 6 sekunder tilbage, men afslutningen røg ikke yderligt nok overfor den store Tomas Vestergaard Oleson. Dermed endte det 29-30 – et nederlag der gør ondt de kommende dage.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
16. januar 2019, 15:00
Som det sikkert er de fleste bekendt, er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flyttet fra Østerbro til ”Skive Elværk” i Brårupgade.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring