Træls nederlag på kollektiv off-day

Håndbold:

Det skulle hurtigt vise sig at blive en sand målfest, da Skive fH torsdag aften tog imod HEI Skæring på eget halgulv - desværre for begge mandskaber. Stillingen 11-11 efter 15 minutter var rigtig nok, og de fleste angreb sluttede med sikre scoringer, mens ingen af keeperne for alvor fik fat i noget.

Nicklas Graugaard skulle dog få lavet om på det, for sikkert snuppede han HEI’s store profil Nicolai Schytt Hansen på straffekast efter de 17 minutters spil.

I modsatte ende var Tobias Jørgensen brandvarm, og for fjerde gang kunne han banke den ind blandt flere gode kammerater fra det østjyske. 14 scoringer på 22 minutter var meget fint, men i den anden ende havde HEI fået lov til at lave 12 styks, hvilket må siges at være i den høje skala.

Navnebror Tobias Rasmussen havde flere gode gennembrud, og selvom det ikke blev til scoringer hver gang, så kastede det som minimum et straffekast af sig. Her viste Skive-topscorer Rasmus Kier sig som en ganske habil skytte fra de 7 meters afstand.

Det er ikke så ofte man kan have en træls mavefornemmelse efter at have lavet 18 mål, men i forsvaret var der plads til at steppe op. 16 indkasserede mål bevidnede at både forsvar og keepere kunne præstere på et langt bedre plan, men heldigvis var der 30 minutter til at tilrette det taktiske.

Anden halvleg var ikke nogen nem størrelse, og HEI spillede sig i front med 21-25 efter bare 40 minutters spil. Føringen skulle dog ikke vare længe, for med en scoring i tomt mål kunne Nickolei Jensen gøre det til 25-25 med et spændende kvarter forude. Vores egen koncentration skulle afgøre om det blev til 2 point denne sene torsdag aften.

Elastikken blev igen unødigt spændt til stillingen 27-30 med bare 9 minutter igen, men målene fløj ind i begge ender. Læringen må dog være der skal lukkes af bagude, for selvom Skibonitterne havde scoret hele 31 kasser i det 56. spilleminut, så kom holdet lige bagefter bagud med 31-32 ved udeholdets Rasmus Barslund.

HEI lykkedes lige præcis med det de gerne ville. Angreb der nærmede sig et minuts varighed, og de fik lov til det. Fingre kan der dog ikke sættes på at de i sidste ende tog sejren med til det Aarhusianske, for de kendte deres lod, og fik kampen over på de præmisser de ønskede. Dermed måtte Skive fH indkassere det første nederlag i 2019 med slutresultatet 33-34.