Team Sydhavsøerne kørt over i tre kvarter

Håndbold:

Tre kvarters godt håndbold, så blev gæsterne fra Lolland Falster, Team Sydhavsøerne, sendt hjem med et 12 måls nederlag - 27-15.

Efter et kvarter tog træner Simon Sørensen time out. Bagud 6-7 pillede han den normale førstekeeper Jesper Sørensen ud, satte Jonas Kjærgaard ind, og så var den kamp vundet. I resten af halvlegen lukkede Kjærsgaard kun et mål ind på 10 forsøg, og også i anden halvleg var han så fremragende at redningsprocenten endte på 70.

Mads Øris Nielsen blev endnu engang topscorer, og viste sit værd endnu engang, men der var også andre der fandt storspillet frem. Marius Hovde Andersen spillede en flot kamp, Patrick Sanggaard var især i det offensive glimrende og så glædes man igen over Dennis Albæks vilje og entusiasme.

Det skal siges til gæsternes forsvar, at de inden kampen var ramt af flere skader, og undervejs fik en mere da Philip Monberg fik en fiber, men de var altså også langt fra point.

Skive fH - Team Sydhavsøerne 27-15 (13-8)

Målscorere SfH: Mads Øris Nielsen 8, Marius Hovde Andersen og Patrick Sanggaard 5, Dennis Albæk 4, Nickolei Jensen 3, Mads Johansen og Johnny Landberg 1. TSØ: Danni Jørgensen 4, Andreas Stryger 3.

Udvisninger: SfH: 8 x 2 min. TSØ: 4 x 2 min.