Svar på tiltale!

Foto: Skive fH / Arkivfoto
Håndbold:

Julefrokosten blev skudt i gang i Erhvervsklubben, inden Skive fH lørdag eftermiddag tog imod oprykkerne fra FIF.

Skampletten fra den senere tid skulle vaskes væk på eget blå halgulv, og afledt af en sprudlende Daniel Guldsmed i begge ender kunne hjemmeholdet se på 8-5 efter 15 minutter.

FIF kom til Vestjylland med en god portion energi, men med Mads Meldgaard i kassen holdt hjemmeholdet sig i front med et par stykker. I bagkæden fik Andreas Toudahl tjansen som playmaker, og det gjorde han med omhu, hvor boldene blev fordelt med eftertænksomhed.

Lige før halvleg fik Nikolaj Søndergaard hvad mange troede skulle blive den sidste mulighed, udeholdets keeper Stefan Klavsen reddede, men på modsatte fløj stod Jeppe Kjærulff klar til at bringe hjemmeholdet på 15-11, inden sidste blæs i fløjten de første 30 minutter lød.

FIF var ikke interesseret i at spille hurtigt, og det betød også langsomme lange angreb hos dem. En fod på bolden blev straffet fra hjemmeholdet prompte, og igen kunne Jeppe Kjærulff bringe sig selv i en hovedrolle. Med en lækker kringlebold på bagsiden af FIF-forsvarsspilleren fandt han Nikolai Søndergaard, og han eksekverede med flot præcision til 20-15 efter 39 minutters spil.

Skive fortsatte med at løbe på de fejl FIF lavede, og de nemme mål kom derfor også på kontraer. Udvisningerne virkede dog til at sidde løsere til det førende hold, men det må kun de 2 hovedpersoner i sort kunne oplyse om. Til trods for -10 virkede det ikke til at påvirke FIF’s gameplan, og i deres forsvarsende så ingen ud til at vide hvordan man tackler Daniel Guldsmed. Hele 10 scoringer skulle han lørdag komme op på.

Til slut sæsondebuterede den unge Christoffer Sigh på venstre fløj, men han måtte desværre se hans eneste afslutning prelle af på indersiden af stolpen. Intet kunne dog pille ved hjemmeholdet knuste FIF med 33-21, og med kun 10 indkasserede mål efter pausen var der på den front en dejlig frisk brise over Freja Arena!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring