Skive fH opruster igen med lokale kræfter

Skive fH har skrevet en 1-årig kontrakt med Søren Henneberg,
Foto: Skive fH
Skive fH har skrevet en 1-årig kontrakt med Søren Henneberg,
Håndbold:

Skive fH har skrevet en 1-årig kontrakt med Søren Henneberg, aktiv de sidste par år i Team Vesthimmerland. Søren Hennebjerg kommer fra Hvidbjerg, men håndboldkarrieren har bragt ham til Stoholm, HRH Roslev og sidst Team Vesthimmerland. Nu kommer han det næste år til at være en del af Skive fH’s Boxer herreligahold.
 
Med en støt stigende udviklingskurve som stregspiller i denne sæsons 1. division, og med imponerende 87 mål som stregspiller, er det nu at tage det næste skridt på karrieren. Søren Henneberg er en moderne stregspiller, en dygtig screeningsspiller, god i forsvaret, og med hurtighed er med til at skabe gode muligheder for de øvrige spillere.
 
Søren Henneberg er pt. bosat i Aarhus, men flytter til Skive sammen med kæresten, der har fået arbejde hos Skive Kommune. 
Træner Simon Sørensen om Søren Henneberg:
-Søren har haft en god sæson i TVH, hvor han har vist, at han evner at udnytte sin fysik til at forsvare sin position på stregen og udnytte den både til egen fordel og til sine medspilleres. Jeg håber og tror han kan fortsætte den gode udvikling og tage skridtet op i håndboldligaen, hvor han sammen med Patrick giver os forskellige muligheder i vores angrebsspil.

Direktør Peter Andersen er også ganske fornøjet med Hennebergs tiltrædelse:
-Vi vil jo gerne have et slagkraftigt mandskab, og vi vil gerne have spillere med lokal tilknytning. Og vi får begge dele med Søren. Det glæder mig selvfølgelig også at han og flytter tilbage til egnen med familien, og i det hele taget er det positivt at en stor del af førsteholdstruppen efterhånden et bosat i byen.

Søren Henneberg glæder sig selv til at komme i gang i klubben, og siger:
-Jeg ser frem til at prøve mig af på allerhøjeste niveau, og det bliver en spændende sæson vi går i møde. Jeg håber at folk kommer i hallen og giver den fuld gas på lægterne, for det har jeg tænkt mig at gøre på banen."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring