Skive fH hev den nødvendige sejr hjem

Håndbold:

Der mødte spillerne fra Skive fH og Nordsjælland en næsten fuld FREJA Arena, da de mandag aftes mødres i bundbraget. Efter et etmåls nederlag på 24-23 i den omvendte kamp skulle vi vinde med to mål for at blive bedre indbyrdes end Nordsjælland, og det lykkedes lige akkurat.

Med et oplagt publikum i ryggen kunne Skive fH tage sejren med 25-23, i en kamp som man førte hele vejen. Gæsterne førte 1-0, og selvfølgelig bortset fra 1-1 var det hjemmeholdet der var i teten, og var lige netop det skridt foran der berettigende sejren.

Men gæsterne bed godt fra sig, selv om de midtvejs i første halvleg var nede med 2-9. Et ændret forsvar hvor man gik frem i 4:2, var årsagen til at holdet kom på 10-13 ved pausen, og flere gange i anden halvleg spillede man for uafgjort - uden at det dog lykkedes.

Skive fH så ud til at have kampen under kontrol ved stillingen 24-20 med små fem minutter igen, men en udvisning af Søren Trads med godt to minutter igen ved stillingen 25-22 var ved at tippe fordelen over til Nordsjælland. Det hele endte med en mulighed til gæsterne i sidste sekund fra fløjen, men her viste målmand Jesper Sørensen igen, hvorfor han helt fortjent blev kåret til hjemmeholdets bedste.

Ellers var det meget at glæde sig over, selv om der i perioder blev brædt for meget. Mads Øris viste i første halvleg at formen for alvor er ved at være der, og så var der hjemmebanedebut til stregspiller Daniel Guldsmed. Han fik få minutter i debuten i den sidste udekamp i Gudme, og nu var det tid til spilletid i FREJA Arena, hele 32 måmeder efter at han fik den første af to korsbåndsskader. Efter et par indledende missere blev det til to scoringer, og ingen tvivl om at Guldsmed bliver et stort aktiv i de afgørende kampe i det nye år.

Skive fH - Nordsjælland Håndbold 25-23 (13-10)

Målscorere SfH: Mads Øris 6, Michael P. Pedersen 5 (2), Dennis Albæk og Nickolei Jensen 4, Andreas Toudahl, Daniel Guldsmed og Patrick Sanggaard 2. NSH: Cornelius Kragh 7 (2).

Udvisninger SfH: 5 x 2 min. NSH: 2 x 2 min.