Skive fH hentede point i Tønder

Foto: Skive FH
Håndbold:

Foran en tændt hal i Tønder hentede Skive fH mandag aften point. Med det nye kvalifikationssystem gælder det om at nå 3 point først, hvilket betyder en uafgjort i Tønder, samt en sejr på hjemmebane torsdag, ville sikre Skive fH ligapladsen for næsen af netop Tønder næste sæson. I tilfælde af 2 uafgjorte, eller en sejr til hvert mandskab, så skal vi ud i en tredje afgørende finale i Tønder næste weekend.

Med fra Skive var taget en busfuldt tilhængere, som flot indledte med at kaste crepepapir og lave larm for udeholdet. På banen havde Tobias Rasmussen og Mads Øris i ugen op til været tvivlsomme, hvilket betyder de har trænet med på halv kraft. Også keeper Jesper Sørensen har døjet med lidt utilpashed i nat, da han har været ramt af influenza, hvilket naturligvis ikke var optimale forberedelser.

Fra start var det Nørager og netop Mads Øris der bragte Skive på 0-2, men hjemmeholdet svarede hurtigt igen.

Det første kvarter bød på flere fine indspil til Daniel Guldsmed, og fra bagkæden fik Mathias Bitsch skudt yderligt. På playmakerpositionen havde Mads Øris i dag lagt sig ind, hvor han lå og byttede plads med Nørager, mens ingen af målmændene fik for alvor fat. Derfor kunne Rune Schrøder også bringe TMT på 11-9 efter 15 minutter, før Mathias Bitsch med sin 5. scoring reducerede, inden en storspillende Enderleit på højre fløj bragte hjemmeholdet på +2 igen.

Det var ikke målmandsspillet der brillerede, og med pausestillingen 18-16 var matchbolden hos TMT, men muligheden for at kunne hive et enkelt point eksisterede stadig til fulde.

Det mest frustrerende ved det første kvarter af anden halvleg, var de manglende redninger. Efter en time-out fik netop keeper Mads Meldgaard taget fra, og så kunne Mathias Bitsch score til 27-25 med 14 minutter igen! Det var netop hvad der skulle til, for med en spids afslutning fra fløjen, så kunne Andreas Toudahl gøre det til 28-28 med 10 minutter igen.

Herfra var det en dans på roser – vel og mærke uden torne! Med en sejr på 32-35 kan Skive fH nu spille sig i ligaen, når v i på torsdag tager imod TM Tønder i den anden kamp. Det kræver som minimum et uafgjort resultat, men vi spiller ikke efter uafgjort – vi jagter sejre!

Målscorere for Skive fH: 32-35 (18-16)

Mathias Bitsch 11, Andreas Toudahl 9, Mads Øris Nielsen 8, Daniel Guldsmed 3, Nicolaj Nørager 2, Jeppe Kjærulff 1, Nicolaj Pugholm 1

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
8. juli 2019, 13:00
En tredjepræmie i Eurojackpot og Millionærgarantien gav tre nye millionærer i weekenden.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring