Skive fH fik flere minutter i benene

Håndbold:

Torsdag eftermiddag blev brugt på en træningskamp imod Mors/Thy’s ligamandskab, og imens der normalt spilles 2 x 30 minutter, så bød dagens kamp på utraditionelle 3 x 20 minutter.

Skivedrengene startede bedst, og med en hurtigt 2-0 føring var de godt fra land. Daniel Guldsmed spillede godt inde på stregen, imens Peter Krogh atter engang gav prøver på hans fine skudteknik. Dækker man højre hånd skyder han med venstre – dækker ,am venstre tager han højre i brug.

Jacob Weinreich fik i dag halvanden halvleg, og i de sidste 30 minutter stod Mads Meldgaard imellem stængerne. Fine redninger var tilskuerne vidne til, og som man lærer forsvaret bedre og bedre efter hvert spilleminut, så var defensiven også værd at skrive hjem om.

Lige var det dog, og 1/3 inde i kampen kunne hjemmeholdet foran en fint besat Hal B gå til pause med en 11-8 føring. Halvvejs i 2. halvleg imponerede Jeppe Kjærulff endnu engang på højre fløj, og så hed den +5, 17-12,  i Skive-favør. Vel og mærke uden Tobias Jørgensen, Tobias Rasmussen, Andreas Toudahl og en Daniel Guldsmed der ”kun” spillede de første 20 minutter.

Ligesom i de seneste opgør kunne prøvespiller Rasmus Hansen også spille med, og her viste han hvilken fysik han har at byde ind med på stregen, hvor også effektiviteten var i højsæde.

Med 21-18 holdt Skive fat i den føring man havde opbygget inden de sidste 20 minutter, men her åd Mors/Thy sig langsomt ind på hjemmeholdet. En scoring på frikast efter tid – ligeledes dømt herefter – sendte Mors- og Thyboerne hjem med et 26-27 resultat.

Næste opgave bliver Spar Nord Bank Cup om en uge den torsdag 17. august. Her skal tropperne til Haverslev Hallen, hvor modstanderen hedder Ribe/Esbjerg i kvartfinalen. Kampen spilles på Strandvejen 21, 9610 Nørager, for de der skulle have lyst til en tur til Nordjylland.