Skive fH er på tavlen

Foto: BenjaminChristensenFoto
Håndbold:

I sæsonens første kamp var et hold gulklædte fynboere på besøg, og selvom at halspeekeren fik modstanderen introduceret som velklingende GOG, så var det lillebroren fra Otterup HK, der kom på Skive-kanten i debutkampen for 2017/2018-sæsonen.

Om man kan lide det eller ej, så er der op til denne sæson lanceret en nultolerance imod brok. Efter en spilsekvens pådrog Daniel Guldsmed sit første gule kort for en tackling, helt okay, men herefter fik dommeren for alvor lagt en linje der er til at tage at føle på. Jovist kan det til tider blive for meget at høre på gentagne flabede kommentarer, men lad os nu samtidig beholde den dynamik og intensitet der gør håndbolden attraktiv.

Spillemæssigt var der ikke meget at sætte på de første 20 minutter. Højresiden ved Skive fungerede upåklageligt, og Rasmus Kier viste sig igen som en værdifuld spiller med 4 scoringer, hvilket også var det antal streger der var sat ud for Peter Krogh ved pausestilling 18-15. En spiller der senere skulle blive kampens profil med 8 fuldtræffere.

Efter bare 2 minutter af anden halvleg skulle betingelserne for 2 Skive-point blive forbedret, for udeholdet Anders Poulsen satte et skub ind en højtflyvende Jeppe Kjærulff, og helt retmæssigt udløste det den tredje og diskvalificerende 2-minutters udvisning.

Anden halvleg blev aldrig en gyser, og heldigvis for det. Tættere på end -5 kom udeholdet aldrig, og en sikker sejr blev kørt hjem på den rutine der skal styrkes kamp for kamp! Glæden var efterfølgende ikke til at tage fejl af, og på gangen udenfor omklædningsrummet var man ikke i tvivl om forløsningen for de blåklædte gutter.

Med 34-28 kan Skive nu se frem til næste udfordring. På lørdag skal vi til Sjælland for at møde storsatsende TMS Ringsted, og udover den lange bustur, så venter vel også en af de øvrige oprykningskandidater. Mere om den spændende udfordring i næste uge!  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring