Skive-back skal til VM for U21 i Algeriet

Foto: Skive fH
Håndbold:

Mathias Bitsch har i den overståede weekend været afsted med U21-landsholdet, hvor de som forberedelse til den kommende U21 VM-slutrunde i Algeriet skulle spille imod Norge og Sverige i en skandinavisk trekamp. Denne endte ud til fordel for danskerne, for lørdag bød på en 29-27 sejr over Norge, imens svensken fik en på låget med 27-23 i søndagens opgør.

Med blå briller var det rigtig positivt at se Mathias Bitsch i de rød-hvide farver atter engang, men mindst lige så positiv var mailen der tikkede ind hos administrationen mandag eftermiddag med henblik på VM i Algeriet, skriver Skive fH. Landstræner og sportschef i DHF, Morten Henriksen, udtog mandag den 10. juli 2017 den 21-årige Skive-spiller som en del af en 15-mands trup. Den 16. og sidste spiller vil blive indkaldt i de kommende dage.

- Det gik rigtig stærkt, for i torsdags blev jeg ringet op af vores landstræner. Han fortalte at der var en del skader for tiden, og her foreslog han så om jeg kunne hjælpe til. Weekenden gik som man kunne forvente. Jeg fik omkring et kvarter i begge kampe, og det blev vel til et par mål ligeså. På venstre back er jeg oppe imod en stærk spiller i Nikolaj Enderleit, forklarer Mathias Bitsch selv efter udtagelsen til en slutrunde han glæder sig til.

- Det er altid sjovt at komme afsted med det danske landshold, og det er jo en koncentreret periode vi går op og ned af hinanden hver dag. Samtidig er det jo fedt at blive testet mod de bedste i vores årgang. Jeg skal gribe de chancer jeg får, og så må vi se hvor langt det rækker. Vi er kommet i en rigtig stærk pulje med Slovenien, Egypten, Qatar, Sverige og Frankrig, så det bliver den klassiske devise med én kamp af gangen, fortæller den høje back fra Skive fH.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. januar 2019, 11:00
Lørdag eftermiddag skulle Skive fH i gang for første gang i 2019.
21. januar 2019, 09:00
Politiet gennemfører i uge 4 en målrettet indsats mod cyklister og knallertkørere, der af og til tager unødvendige chancer i trafikken og bryder færdselsloven til gene for andre trafikanter og med risiko for ulykker.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring