Skibonit med til Ungdoms-OL 2017

Håndbold:

I denne uge blev navnene til det kommende Ungdoms-OL i håndbold offentliggjort, og blandt navnene viser sig en dygtig håndboldspiller fra Skive. Det er den unge Marianne Haugsted, som i denne uge er blandt de piger, der er udtaget til Ungdoms OL spillertruppen.

Marianne har spillet håndbold de sidste otte år i både Skive, Holstebro og sidst i Ikast.
Og det er en tydeligt glad og stolt Marianne redaktionen får i tale.
- Det er jo mega fedt og nærmest syrealistisk at jeg nu skal med til Györ i Ungarn i næste måned, siger en glædestrålende Marianne Haugsted.

De sidste tre år har Marianne trådt sit sportsliv på Idrætsskolerne i Ikast, men fra næste uge er hun igen hjemme i Skive.
- Jeg har været til flere talenttræninger for både årgang 2000 og 2001, fortæller Marianne, og fortsætter: - Efter jul kom jeg til Ikast og i år har jeg så været til talenttræninger hos TEAM Danmark.
Her var de unge talenter samlet i fire dage. Træningen bestod hovedsageligt af fire hal-træninger, en løbe-træning samt en stryke-træning, hvilket altså endte op i en udtagelse til Ungdoms-OL 2017.

Hvis navnet Haugsted virker bekendt er det ikke noget tilfælde, idet Marianne er ud af en rigtig håndboldfamilie.
Mariannes storesøster er Line Haugsted, der siden 2016 været at finde i Viborg HK. I 2012 var hun desuden med til at vinde U-18 VM.
Men begge forældre, Jane og Peter har også haft en finger på håndbolden, og begge som dygtige håndboldspillere. Peter som divisionsmålmand gennem mange sæsoner i Skive FH og Jane som mange-årig topscorer for Skive FHs kvindehold, ligeledes på divisionsniveau.

Ungdoms-OL finder sted midt i sommerferien fra den 22. juli til den 29. juli 2017, og de danske OL piger spiller således deres første kamp den 24. juli i Györ i Ungarn.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk