Sjette sejr på stribe!

Foto: BenjaminChristensenFoto
Håndbold:

En onsdag aften i Frederikshavn var ingen nem opgave, for et Skive-mandskab der siden den 16. november er gået fra sejr til sejr. Glædeligt fortsatte stimen, da det blev til 31-29 i det nordjyske, efter at udeholdet var nede med en enkelt ved pausen.

Rasmus Kier startede stærkt fra højre fløj, da han sikkert bragte Skive i front på aftens første angreb, men ellers var der langt imellem snapsene på en råkold januar aften. Sangen ”How low can you go” var ofte på det overophedet anlæg, der til onsdagens anledning spillede på samme lydniveau som i Boxen, og første halvleg var ingen køn oplevelse. En halvtom hal bevidnede at landskampen trak mange tilskuere, og de gik ikke glip af så meget.

Frederikshavn formåede på intet tidspunkt at trække fra Skibonitterne, og kan man sige kampen udvikling kun var op til egen indsats, så var det netop i aften, hvor hjemmeholdet kun havde tre markspillere at skifte ud med. Altså handlede det om at holde tempo i opgøret, og føringen til hjemmeholdet på 13-12 virkede ikke skræmmende, selvom det naturligvis aldrig er godt at være bagud.

Spillerne fik en opsang i pausen, og det vigtigste var at få humør og masser af energi ind i de sidste 30 minutter. Efter fem minutter kunne Tobias Rasmussen bringe Skive i front med 15-16, og Joshua udbyggede hurtigt til 15-17 på et fint gennembrud.

De to hold fulgtes ad i anden halvleg, og hjemmeholdet lykkedes med deres gameplan. En dum fejludskiftning gav plads til at Skive kunne udbygge føringen på 24-26, men perioden blev ikke udnyttet, og i stedet kunne Casper Holmen reducere til 27-28 med 5 minutter tilbage.

Nickolei Jensen ville dog også være med i det der var blevet et spændende opgør, og med en kanon kunne han igen bringe Skive på +2, 27-29, inden Jeppe Kjærulff tankede selvtillid med en scoring til 27-30, og reelt afgjorde kampen.

Tophold vinder også sine dårlige kampe, og det var onsdagens billede. I stedet for at sætte ”dumme” point til, så hev drengene sig op, og kørte en fornuftig 2-måls sejr i hus.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
21. juni 2019, 15:00
Midlertidig afspærring af kommuneveje
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
19. juni 2019, 09:00
Midt i en verdensrekord har Thise Mejeris rødkit ost, Benedict Rød Kloster, opnået den fornemste hæder af hæder en ost kan få i den gastronomiske supermagt Frankrig.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring