Selvforskyldt nederlag i Ringsted

Håndbold:

Efter en bustur i underkanten af de fire timer, da ventede lørdag TMS Ringsted på udebane i Dansk Kabel TV Arena.

Flere havde på forhånd talt om en tidlig ”nøglekamp” i anden spillerunde, og med den jævnbyrdighed der forventes i denne sæson, så ville 2 point selvfølgelig komme belejligt. Specielt imod en modstander der vil kæmpe om førstepladsen – ganske ligesom Skive fH.

På banen var det også Skive der satte sig på begivenhederne indledningsvist. Patrick Sangaard udnyttede et indspil fra Nørager, og så hed den 0-1 efter 30 sekunder, efterfulgt af Nikolaj Søndergaard på kontra til 0-2.

I målet var Mads Meldgaard en fin faktor i forskellen på de to hold til 2-6, men Mikkel Tønners kunne med et par succesfulde aktioner sørge for at Mads Dudek udlignede til 6-6 efter 15 minutter på kontra.

Ved stillingen 7-7 efter 18 minutter fik Nicolai Pugholm en udvisning, men den undertalsperiode blev eksekveret til perfektion. 0-2 hed den på blokken, og det blev grundlagt af en opmærksom Jeppe Kjærulff. 7-9 efter 19 minutter.

Skive fik dog ikke for alvor trukket fra, men kunne alligevel gå til pause foran med 13-14. Rasmus Kier sneg sig i et indløb ind på stregen, og herfra kunne han smide bolden under TMS-keeperen 8 sekunder før pausefløjtet.

Rasmus Hansen og Mads Lynggaard var i dag ikke at finde i truppen, men ellers blev alle meldt fit for fight. Scoringerne fordelte sig bredt over Søndergaard, Kier, Guldsmed, Sanggaard, Krogh og Kjærulff – alle på 2, og så nettede Nørager og Jørgensen eller en enkelt gang i de første 30 minutter.

Anden halvleg startede bedst for TMS, og Rune Ohm viste skarpheden. Første føring i kampen kom til TMS efter 37 minutter. 2 hårde udvisninger til Tobias Jørgensen og Daniel Guldsmed sendte Skive to mand i undertal, men imponerende sluttede den periode 1-1.

Kampen blev lige så dramatisk som man kunne forvente på forhånd. Ringsted kom dog op og fik overtaget med 22-20 med 8 et halvt minut igen, og Skive brændte simpelthen for meget. På trods af at der blev jagtet for at få vendt det til Skives fordel, så var udvisningsfordelingen på 5-8 ikke med til at tippe det vores vej.

Med slutstillingen 31-27 gik første stik til TMS Ringsted, og dermed kan Skive nu se frem imod fredagens hjemmekamp imod Frederikshavn FI.