Sejr over islændingene

Foto: Skive fH
Håndbold:

Skive fH var mandag draget til Ringkøbing, hvor holdet spillede den sidste træningskamp inden debuten på 1. division hjemme mod Frederikshavn FI den 8. september.

Modstanderen var islandske Fjölnir, og altså ikke en modstander man hverken ser i de danske haller eller på video uge efter uge.

Mentalt er der en slidt devise om at være parat fra start, og var nogle af Skive-spillerne i tvivl om det, så blev det for alvor bevist hvorfor i indledningen af opgøret. Efter 1-0 ved Daniel Guldsmed brød den islandske vulkan for alvor i udbrød, og scoringerne i Skive-målet fulgte kampuret. Pausestillingen på 17-15 var til den milde side, for efter bare 6 minutter havde de gulklædte islændinge scoret et tilsvarende antal mål, og dét på grund af manglende defensiv opbakning til keeperne, og et målmandspar med for mange udfald.

Fjölnir var et ukendt mandskab holdet ikke havde forberedt sig på, og det benyttede udlændingene til at komme frem over banen med 130 kilometer i timen, og jublede som var det nationale mesterskab deres ved hver bolderobring, scoring og udvisning til Skive-mandskabet.

En af de bedre præstationer for skibonitterne stod fløjen Rasmus Kier atter for. Med 12 scoringer på 15 forsøg var han en væsentlig faktor til at kampen tippede over til vores side i løbet af anden halvleg, men også på stregen kunne Daniel Guldsmed flere gange slåsse sig fri til gode afslutninger. I assistspillet gjorde Nickolei Jensen en fornem figur, men kunne også selv skyde forbi paraderne.

Efter kampen var det en ikke særlig fornøjet træner der så tilbage på opgøret.

- Vi spiller på mange fronter en ganske ringe kamp, og hvad vi viste var langt fra acceptabelt. Vi mangler koncentration, fokus og parathed, hvilket hverken spillere eller jeg kan være tilfredse med, forklarer Ole Bitsch efterfølgende.

Trods alt blev det til en sejr, og nu venter der et par fokuserede uger før debutkampen mod Frederikshavn FI. En klub der har fået en god sæsonoptakt med flere gode bedrifter, og som der sidste år sås, sagtens kan drille et Skive-hold der ikke er klar på dagen.

Skive fH – Fjölnir (IS) 34-31 (17-15)
Rasmus Kier 12 mål
Daniel Guldsmed 7 mål
Nickolei Jensen 5 mål
Tobias Jørgensen 3 mål
Jeppe Kjærulff 3 mål
Christoffer Sigh 2 mål
Lasse Rask 1 mål
Tobias Balsby 1 mål

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
10. juli 2019, 13:00
Skive Kommune i fuld gang med at undersøge mulighederne for salg af plakaten ´Du ved, du er fra SKIVEegnen, når ...´
11. juli 2019, 11:00
Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring