Sejr i første test

Foto: Skive fH
Håndbold:

Sæsonen startede for alvor i aften, hvor Skive fH hjemme tog imod rækkekonkurrenterne fra HEI Skæring. Det flotte fremmøde fik fight og god intensitet til gengæld, og det endte også ud med en 30-26-sejr over et ellers fint kæmpende udehold.

”Vi havde i dag Thomas fra U18-holdet med, og han gjorde det rigtig fint i den anden halvleg han fik på højre fløj i Rasmus Kiers fravær. Lige nu er der for mange der slider med lidt småting, og det skal vi naturligvis passe på ikke udvikler sig. Omvendt skal vi også nå tingene med at få spillet sat op, inden de afgørende kampe starter om en måned. Vi har kigget rigtig meget på det defensive indtil videre, og det var også det primære i dag, sammen med kontrafasen. Varmen betyder en fire-fem uprovokerede fejl, fordi bolden bliver ualmindelig glat”, lød den umiddelbare reaktion fra cheftræner Ole Bitsch med armen i slynge (Advarsel: Serie 1 med gamle kammersjukker kan være farligt).

Til opgøret var hjemmeholdet i dag uden Daniel Guldsmed, Jeppe Kjærulff, Mads Meldgaard, Tobias Jørgensen, Rasmus Kier og Emil Grønbech, så med kun én keeper i form af nytilkomne Nicklas Graugaard var det også en speciel kamp.

”Nicklas har nogle af de gode redninger, med der var også et par stykker han skal have. Uden gardering er hans præstation rigtig flot, og med større kendskab til forsvaret foran er han en rigtig spændende spiller”, lød evalueringen af den nyligt hjemkomne keeper, der tidligere på sommeren var med U-20 landsholdet til slutrunde.

Efter 16-14 ved pausen var Skive i fuld kontrol resten af kampen, og selvom det ikke er pointgivende, så giver sejre mod på mere.

”Det er dejligt at starte med sejre der booster selvtilliden, men vi måler på de ting vi har fokus på. Min oplevelse var, HEI havde svært ved at score mod vores 6-mod-6 forsvar, så alt i alt en rigtig fin første træningskamp uden alt for meget prangende spil, men vi fik set de nye stempler flot ind i samspillet, samt ikke er bange for at tage de afgørende beslutninger. Jeg er rimelig fortrøstningsfuld, men vi skal bygge lag på”, slutter chefens salve.

Efter en velfortjent restitutionsdag i morgen venter der igen træning på torsdag, og efterfølgende drager truppen på træningslejr i Lalandia, Billund. Et ophold der skal ryste de mange personligheder endnu bedre sammen, men som også byder på anden træningskamp om lørdagen. Her går turen til Give, hvor 2. divisionsmandskabet fra HK Give Fremad byder til kamp.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. december 2019, 08:30
HKScan Denmark A/S tilbagekalder hakket kyllingekød 7-10% fedt. Der er påvist Salmonella i virksomhedens egne prøver af det hakkede kyllingekød.
5. december 2019, 13:00
Nu er det igen muligt at stå på skøjter på Posthustorvet i hjertet af Skive.
5. december 2019, 11:00
Gør noget godt for dig selv i juletiden og få en gratis synsundersøgelse. Ifølge data optikerkæden Louis Nielsen mærker fire ud af fem personer nemlig ikke symptomer selvom de har en øjensygdom, så det kan være en god julegave til dig selv at se en o
5. december 2019, 15:00
Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) har peget på Skive som én af landets bedste kommuner for unge. Det vækker begejstring hos Kultur- og Familieforvaltningen.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring