Olivera Jurisic forlader Skive fH

Håndbold:

Skive fH’s mest scorende Boxer Dameligaspiller i denne sæson, skifter Danmark ud med Frankrig, da hun har indgået aftale med den franske klub Toulon.

Peter Andersen, direktør Skive fH siger:

-Det er selvsagt med blandede følelser vi har fået den besked. Olli er med sit spil, sin personlighed og engagement i Skive en spiller der bliver svær at erstatte. Hun har gået forrest på banen, i træningerne og har ikke mindst gjort det med et godt humør udtaler han.

Nu skal arbejdet gøres færdigt i den sidste turneringskamp mod Ringkøbing på onsdag, og med en kvalkamp om Ligapladsen mod Vendsyssel, og når det er på plads kan alle tage en god afsked med denne sæsons topscorer.

Det er altid en speciel følelse at sende en af de bærende spillere videre, men omvendt er det dét kendetegn en klub som Skive fH både lider under og nyder godt af. De giver unge spillere plads og spilletid og derfor er det naturligt at den udvikling Olli har været i, bliver bemærket af andre klubber, og i dette tilfælde også uden for landets grænser.

-Der er, og vil altid være, plads i vores klub til spillere som hende der i den grad har været med til at sætte Skive på Danmarkskortet i Boxerdameligaen, så kort sagt: Tak for hjælpen Olli – på gensyn.

Olivera Jurisic udtaler selv:

-Jeg har været utrolig glad for at være i Skive, for klubben, træneren og ikke mindst pigerne.

-Jeg er utrolig stolt over at have haft muligheden for at trække den blå trøje over hovedet og det har været en fornøjelse at kæmpe for Skive fH. Derfor ønsker jeg ikke at sige farvel men snarere på gensyn, jeg håber at vi mødes igen på et senere tidspunkt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
23. august 2019, 09:00
For et halvt år siden lancerede DAT et nyt tilbud til studerende og seniorer. Hen over sommeren har 9% flere studerende og 32% flere seniorer rejst på ruten mellem Midtjylland og København.
23. august 2019, 09:00
Coop Danmark tilbagekalder Coop Hamburgerryg pga. enkelte pakninger med gule pletter.
15. august 2019, 09:00
Skive Garden holder introduktionsdag for nye kommende garderer. Kom og vær med!
22. august 2019, 14:00
Louis Nielsen i Skive åbnede den 20. juni en meget større butik. Butikken er i dag næsten dobbelt så stor.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring