Ny højre back til Skive fH

Håndbold:

Skive fH har skrevet en 2 årig aftale med den 23 årige højre back Philip Monberg der efter ophold i Ajax og senest Team Sydhavsøerne nu er klar til at spille for Skive fH i Boxerherreligaen.

Cheftræner for de kommende ligaspillere Simon Sørensen glæder sig til at arbejde med Philip Monberg:

"Med Phillip får vi tilført en højre back, der kan holde gang i spillet og som er dygtig til at spille på kant af modstandernes forsvar. Phillip er samtidig en dygtig kontraspiller, som vi skal se, om vi kan komme til at udnytte, så holdet kan lægge et lag på den fase."

Direktør Peter Andersen er ligeledes meget positiv omkring den nye back:
“Simon har en plan om vores kommende sæson, og i den plan var Philip Monberg en spiller som træneren gerne ville arbejde med, og det er vi gået efter. Vi får en spiller der er meget eksplosiv i sit spil, som kan gå begge veje på forsvaret og har ambitionen om at kunne gøre en forskel på vores hold – det glæder jeg mig til. Samtidig har han haft flere valg omkring sit valg af klub, og det er da glædeligt at han var sikker på at Skive fH kunne udvikle ham som spiller fra 1.division til kampe på højeste niveau i Danmark".

Philip Monberg har en god fornemmelse for fremtiden:
"Efter min dialog med klubben er jeg overbevist om at det er det rigtige skridt for mig ift. min videre udvikling. Det bliver et spændende hold, hvor jeg håber på at kunne bidrage i begge ender af banen. Derudover glæder jeg mig meget til at teste mig selv af på liganiveau. Jeg ser meget frem til at starte op i Skive fH sammen med mine nye holdkammerater og folkene omkring holdet. Indtil videre har det været et meget positivt bekendtskab, og det er jeg sikker på at det fortsat vil være".

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. april 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn skærtorsdag morgen den 18. april kl. 09:00, sejlende under antiguansk flag.
18. marts 2019, 09:00
Læreruddannelsen i Skive oplever en nedgang i antallet af kvote 2-ansøgninger. Forklaringen skal blandt andet findes i et flot efteroptag, som har medført en ekstra holdstart denne vinter.
10. april 2019, 09:00
Kom med til Økodag søndag 14. april 2019 - sæt kryds i kalenderen allerede nu!
16. april 2019, 09:00
Flensted Snitgrønt A/S tilbagekalder Easy Tasty Hvidkålssalat med rødbede og coleslaw dressing. Der er tilsat hvedekerner i stedet for rugkerner. Produktet indeholder allergenet hvedegluten.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring