Ny cheftræner ansat hos Skive fH

Ole Bitsch er ny cheftræner hos Skive fH
Foto: Skive fH
Ole Bitsch er ny cheftræner hos Skive fH
Håndbold:

Skive fh har indgået en ny cheftræner aftale for de kommende 2 sæsoner med en ung ambitiøs træner. Efter en proces der involverede flere spændende træneremner, har vi efter at have været tro mod den jobprofil vi havde stillet op, valgt en træner vi mener passer perfekt til Skive fH.

Ny cheftræner er er derfor 33. årige Ole Bitsch der har trænet de sidste 5 år i Randers HH.

Før den tid var Ole selv spiller i Viborg, Lemvig og norske Stord. Ole er særdeles kvalificeret og er i gang med at tage de sidste moduler på E målHF’s Master Coach uddannelse, den højeste uddannelse man kan få som træner i Danmark.

Ole Bitsch udtaler:

“Jeg glæder mig utrolig meget til at tage fat på mit arbejde i Skive FH, hvor jeg ser et rigtig stort potentiale i at videreudvikle på det gode stykke arbejde som Simon Sørensen har leveret igennem en årrække. Jeg kommer til en klub der er skarp på sine værdier og som værdsætter fællesskabet som en naturlig del af det at præstere på topniveau og opbygge en stærk klubkultur. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at min ambition er at hæve overliggeren på det sportslige plan, så vi i fællesskab kan gå efter nye mål – potentialet er i hvert fald til stede.

 

Jeg fornemmer en rigtig god opbakning til klubben i hele byen fra de gange, jeg har været til håndbold i Skive enten som tilskuer eller som træner på modstandernes hold. Jeg synes kort sagt Skive FH virker som det helt perfekte match for mig.”

 

Det er derfor også en tilfreds direktør Peter Andersen der siger:

“ Vi har gået målrettet efter en cheftræner der kunne bygge videre på det arbejde som Simon har udført. En træner der er dialogbaseret og har værdierne på plads, for det er dét vi i Skive fH skal arbejde med. Et stærkt fællesskab, gode værdier og sportsligt højt ambitionsniveau. Det mener vi, vi kan få i samarbejde med Ole Bitsch.

 

Nu vil den nye cheftræner og os påbegynde sammensætningen af den kommende sæsons trup, og der forventer vi at kunne sammensætte et både seværdigt, spændende og slagkraftigt hold.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. april 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn skærtorsdag morgen den 18. april kl. 09:00, sejlende under antiguansk flag.
18. marts 2019, 09:00
Læreruddannelsen i Skive oplever en nedgang i antallet af kvote 2-ansøgninger. Forklaringen skal blandt andet findes i et flot efteroptag, som har medført en ekstra holdstart denne vinter.
10. april 2019, 09:00
Kom med til Økodag søndag 14. april 2019 - sæt kryds i kalenderen allerede nu!
16. april 2019, 09:00
Flensted Snitgrønt A/S tilbagekalder Easy Tasty Hvidkålssalat med rødbede og coleslaw dressing. Der er tilsat hvedekerner i stedet for rugkerner. Produktet indeholder allergenet hvedegluten.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring