Nr. 11 er tilbage hos Skive fH

Foto: Skive fH
Håndbold:

Efter at have været en tur i Skanderborg, vender vores tidligere topscorer Michael Pedersen tilbage til Skive fH.

 

Michael P. har tegnet en 2 årig aftale med Skive fH og vender dermed tilbage til den klub der startede hans ligakarriere. Det er endnu en aftale med en kommende ligaspiller der glæder direktør Peter Andersen:

”Endnu en spiller der med lokale rødder kan begå sig på absolut topniveau i Danmark er at finde i Skive fH de kommende to sæsoner. Det er et stærkt signal at hente Michael tilbage til klubben. Med ham på holdet sikrer vi os endnu en streng at spille på i vores bestræbelser på at begå os blandt de 12 bedste herrehold i Danmark – i Boxerherreligaen.”

 

Michael Pedersen siger selv:

"Jeg er rigtig glad for at komme hjem til Skive fH og jeg glæder mig. Jeg har altid vidst, at jeg ville komme tilbage til Skive, men havde ikke troet at det ville blive nu. Jeg har været rigtig glad for min tid og de oplevelser jeg har fået i Skanderborg. Jeg har udviklet mig meget, som spiller og ikke mindst som menneske. Men, jeg blev nødt til at komme videre for at videreudvikle mig.”

 

Og en tilfreds cheftræner Simon Sørensen supplerer:

”Jeg er rigtig glad for, at det lykkes for at få tilknyttet Michael til truppen. Michael er en matchvindertype, der ikke er bange for at tage ansvar. Så jeg glæder mig til få ham integreret i spillet med de andre og komme til at udnytte han kompetencer omkring hans store skudrepertoire, samt hans kreative evner, som kan komme hans medspillere til gode.”

 

For Michael Pedersen er det dog ikke helt det samme som sidste gang:

“Skive er ikke den samme klub, som jeg forlod for tre år siden. Den er blevet meget mere professionel og ambitiøs som organisation. Jeg synes det er en meget spændende spillertrup vi får. Jeg ved godt vi nok ikke kommer til at spille med om top 8, men sandsynligvis nok i den anden ende af ligaen. Når det så er sagt, mener jeg vi har et hold som godt kan drille alle holdene i ligaen.“

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
15. november 2018, 08:00
To prisbelønnede journalister er debutanter som skribenter i årets udgave af Skivebogen, som bringer syv lokalhistoriske fortællinger spredt over 6000 år fra Skive, Salling og Fjends.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
15. november 2018, 09:00
Graasten Salater tilbagekalder Peberrod Salat. Der er risiko for plaststykker i produktet.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring