Nederlag i sidste træningskamp for Skive FH

Håndbold:

Det var sæsonens allersidste træningskamp for Skive FH's nye træner Ole Bitsch, der har overtaget trænergerningen pr. 1. juni.

Modstanderne var Skanderborgs ligahold, og det blev en ganske god kamp, selv om begge hold langt fra stillede op i stærkeste opstillinger, så var der omvendt ganske kompetente folk med på begge hold. Hjemmeholdet havde begge Kaagaard-brødre med, ligesom de tidligere Skive FH-drenge Andreas Nielsen og Kristoffer Laursen deltog.

For Skive FH dannede Mads Meldgaard målmandsduo med Jesper Sørensen, og der var "debut" til venstre fløj, Jeppe Kjærulff, ligesom unge Jeppe Østergaard fik spilletid.

Efter en lige første halvleg, hvor der blev set stort på det defensive, fik Kristoffer Laursen fra starten af anden halvleg fat, og hjemmeholdet gik fra 19-18 til 23-18. Det hul formåede Skive FH aldrig at lukke, et par gange var de nede ned et mål.

Nu fortsætter spillerne træningen til og med torsdag 30. juni, og så holder de tre og en halv uges pause, og starter op igen 28. juli.

Inden pokalkampen 9. september mod KIF Kolding København, skal de blandt andet i træningslejr i Tyskland, og deltage i Spar Nord Cup i Skjern.

Info om kampen
Skanderborg Håndbold - Skive FH 30-28 (19-18)

Målscorere Skive FH: Andreas Toudahl 6 (1), Jeppe Kjærulff 5, Dennis Albæk og Daniel Guldsmed 4, Tobias Rasmussen 3, Mads Johansen og Nickolei Jensen 2, Jeppe Østergaard og Mads Øris 1.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk