Midtjysk Julecup: Tre A-finaler gav en enkelt sejr

Foto: Skive fH
Håndbold:

I tre dagens finaler ved Midtjysk Julecup i Ikast var der deltagelse af hold fra Skive fH. Finalerne kastede en enkelt sejr af sig, nemlig i U10 drenge, hvor drengene fra Egeris-afdelingen slog klubkammeraterne fra Resen afdelingen.

Efter en rigtig god start af drengene fra Resen-afdelingen, hvor de fik bragt sig i front med 4-1, kom Egeris-afdelingen stærkt tilbage og var allerede i front ved pausen. Efter pausen forsatte Egeris-drengene med lige så stille at udbygge føringen. Da slutfløjtet lød kunne de juble over en finalesejr på 19-10 over klubkammeraterne fra Resen-afdelingen. En enkelt spiller fra Resen-afdelingen fik dog en ekstra hyldest, da Esben Kjær Evaldsen blev kåret til kampens fighter.

Inden U10 drengefinalen havde klubben allerede haft et hold i finalen. I U10 pigefinalen stod pigerne fra Egeris afdelingen overfor sjællandske HØJ Håndbold. Det blev en tæt kamp, hvor Skive pigerne i starten fik bragt sig front, men hvor HØJ Håndbold aldrig gav op. Kampen bølgede længe frem og tilbage med føringer til begge hold, men mod slutningen fik HØJ et lille overtag. Til slut havde Skive bolden og mulighed for at udligne til 9-9 og dermed sende kampen ud i omkamp. Det lykkedes desværre ikke, og HØJ pigerne kunne juble over sejren. I denne kamp kom kampens fighter igen fra Skive fH, da Ida Raun Jespersen fik tildelt hædren.

Det sidste hold i dagens finaler var U14 pigerne. Modstanderen var Vorup FB. Pigerne skal efter jul spille i 2. division, mens modstanderne skal spille i en række højere i 1. division B. Hvis U10 pige finalen tidligere var spændende, så blev U14 pigefinalen endnu mere spændende. På trods af at de skal spille i en række lavere end modstanderne efter jul, så kløede Skive pigerne bare på og lagde sig fra start af i front. På intet tidspunkt  i de 2X15 minutter som finalen varede, var Skive bagud. Men til slut var heldet ikke med dem. Vorup fik udlignet til stillingen 15-15 og kampen skulle i omkamp i 2X3 minutter. Pigerne kom igen i front med en scoring til 16-15, men så fik de ikke scoret mere i kampen, og da Vorup med 10 sekunder tilbage af anden halvleg i den forlængede spilletid scorede til 17-16, havde de deres eneste føring i kampen, som  også gav dem sejren. En flot indsats af Skive og  helt fortjent blev Skives målmand Emma Ravnmose Kristensen kåret til kampens fighter.

I alt deltog der 24 hold fra Skive fH i rækkerne fra U10 til U16. Udover de fire ovennævnte hold blev U12 drengene fra Egeris og U14 drengene nr. 3, mens u16 drengene og U12 pigerne fra Resen begge tabte finalen i B-rækken.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. juni 2019, 11:00
Dagrofa tilbagekalder et parti Gestus Coleslaw. Nogle af bøtterne i partiet er mærket med nederlandsk etiket og er dermed uden dansk ingrediensliste. Varen indeholder allergenerne æg og sennep.
17. juni 2019, 08:30
Lundgårdvej spærret på grund af kloakarbejde.
14. juni 2019, 15:00
Prognoserne om endnu en varm sommer får folk i Skive til at shoppe amok i havemøbler, hynder og hyggeting til terrassen.
12. juni 2019, 15:00
Fredag den 14. juni udgives Hestedrømme 2, Tine og den islandske hest Sif. Der inviteres til bogudgivelse med åben stald/ridehal på Laanumgaard fra klokken 15.00-18.00

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring