Sejr i Ølstykke

Med sejr i Ølstykke er Skive fH for alvor med igen
Foto: Skive fH
Med sejr i Ølstykke er Skive fH for alvor med igen
Håndbold:

Med sejr i Ølstykke er Skive fH for alvor med igen

Skive fH´s herrer fik lørdag eftermiddag den nødvendige sejr over HØJ, og da TM Tønder samtidigt satte et point til i Bavnehøj Hallen mod Ajax, så kan Skive fH selv på lørdag hjemme i FREJA Arena mod Rækker Mølle KFUM afgøre om vi skal i opspillet mod ligaen.

HØJ førte en gang i lørdagens kamp, nemlig 1-0 efter tre minutter, og der skulle næsten gå fem minutter inden Mads Øris udlignede. Siden fik Skive fH vores bedste periode i kampen, forsvaret storspillede, og lige pludselig førte Skive fH 7-2. Hjemmeholdet gav sig dog ikke uden fight, og fik reduceret til 13-14 inden pausen.

14-14 blev det kort ind i anden halvleg, men det var også sidste gang, at der var kontakt. Flere gange var Skive fH i front med fire mål, men så sent som med fem minutter igen reducerede HØJ til 24-25. Men op kom de aldrig, og med halvandet minut igen førte Skive fH 27-24, og kunne rutineret og sikkert køre sejren hjem.

Træner Simon Sørensen var selvfølgelig tilfreds med indsatsen: - Vi spillede en ok kamp. Har godt 10 minutter i anden halvleg hvor vort angrebsspil ikke var godt, og i den periode brændte vi også to straffekast på Peter Nørklit. Men flere spillere tog ansvar rent angrebsmæssigt, og skal jeg fremhæve nogen, må det blive Per Ryberg, der spillede en stærk anden halvleg.

Flot at Ajax at kunne lave så stærk en præstation i en kamp, der ingen betydning havde for dem, det fortjener de alt mulig cadeau for. Men vi skal huske, at vi er ikke i mål endnu. Vi har en kamp mod Rækker Mølle KFUM, der drillede os i den omvendte kamp, hvor det først var i de sidste fem minutter, at vi fik tingene sat på plads,
siger Simon Sørensen.HØJ Håndbold - Skive fH 25-28 (13-14)

Målscorere HØJ: Mark Schiøtte og Kenneth Olesen 7. SfH. Mads Øris Nielsen 7, Marius Hovde Andersen 5, Per Ryberg og Patrick Sanggaard 4, Stefan Nielsen, Nickolei Jensen og Dennis Albæk 2, Klaus Bundgaard og Johnny Lauridsen 1.

Udvisninger: HØJ: 2 x 2 min. SfH: 4 x 2 min.

Tilskuere: 175.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. december 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn, sejlende under tysk flag, tirsdag morgen den 10. december kl. 07:00
9. december 2019, 11:00
Joan Sunesen er receptionist hos Thy-Mors Energi. Hun er også en aktiv arbejdsmiljørepræsentant i virksomheden.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
5. december 2019, 15:00
Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) har peget på Skive som én af landets bedste kommuner for unge. Det vækker begejstring hos Kultur- og Familieforvaltningen.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring