Mange gode momenter, men ingen sejr til Skive fH

Håndbold:

Skive indledte gårsdagens træningskamp mod Århus Håndbold, og det viste sig hurtigt at være svært at bryde igennem et stærkt fysisk forsvar med en velspillende keeper Jens Fredsgaard bagved. Tobias Rasmussen fik reduceret hjemmeholdets føring på 3-0 efter 6 et halvt minut, men ellers var der langt imellem de store højdepunkter.

Skive spillede godt nok i hvidt, men det hvide flag blev på intet tidspunkt hejst. Godt var det at se Tobias Jørgensen igen var på banen efter et kvarter på venstre fløj, og efter 20 minutter formåede Skive fH at udnytte en overtalsperiode på 2 minutter til at bringe sig fra 12-3 til 12-6.

Uden anfører Daniel Guldsmed, Jeppe Kjærulff, Emil Grønbech, Joshua Grace og Mads Meldgaard, så var det småt med de oplagte indskiftninger fra bænken, og flere af de øvrige skulle stemple ind under svære betingelser.

Pausestillingen 15-9 var ganske godkendt, taget i betragtning af Skive efter 20 minutter var nede med 12-3, og Skive spillede også lige op med det stærke Århus-mandskab i de første 10 minutter af anden halvleg.

Nickolei Jensen viste det fine fintespil man husker ham for, hvilket trak den tredje tominutters udvisning til Århus, og overtalsspillet skabte plads til flere fine aktioner på streg og fløjene. Sejren kom dog aldrig i fare for ligamandskabet, og med hele 5 straffekastredninger må fidusbamsen ryge i retning af Jens Fredsgaards bopæl.

28-20 er et fuldt ud hæderligt resultat, og selvom det ikke blev til en sejr, så var der stadig masser af gode ting frem imod sæsonstarten. Tobias Rasmussen gjorde en ganske imponerende indsats som playmaker, Lasse Rask fik vist der er mere rutine bag ham, Nicklas Graugaard spillede sin redningsprocent op i løbet af de sidste 30 minutter, comeback til Tobias Jørgensen, Nickolei Jensen trak hele 4 udvisninger på Århus-holdet, og i midterblokken fik Tobias Balsby og Rasmus Hansen atter gang i den stærke fysik man er begyndt at kende dem for.

Næste opgave er på lørdag, hvor Ribe Esbjerg HH venter i Skjern Bank Arena klokken 16:00.