Lige ved og næsten

Håndbold:

Selv om forhåbningerne var små på forhånd, så lurede muligheden for at få point ud af fredagens lokalopgør mod Team Tvis Holstebro, efter seneste hjemmebanesejr over Randers HK.

De to hold fulgtes ad til 8-8, men så kom der et udfald med masser af tekniske fejl, og det benyttede gæsterne sig til at score seks mål i træk. Bagud 10-15 ved halvleg kunne det ligne en afgørelse, men vore spillere fightede flot for sagen og med anden halvlegs to første mål var spændingen intakt. Med godt 10 minutter igen kunne Olivera Jurisic udligne til 19-19, og her virkede gæsterne groggy, men ikke mere end at de formåede at svare igen med de tre næste scoringer - og det afgjorde reelt kampen, og tættere på end minus to i slutfasen kom vi ikke i.

Men så absolutte positive takter, der lover godt inden de sidste fire kampe, der afgør om det bliver direkte nedrykning eller nedspil. Eneste minus var at Sidsel B. Nielsen blev skadet i kampens sidste angreb, og umiddelbart så det ikke godt ud.

Skive fH - Team Tvis Holstebro 23-26 (10-15)

Målscorere SfH: Olivera Jurisic 7, Freja Corth 6, Sofie Bæk 5, Rikke Vestergaard 4 (3), Sidsel B. Nielsen 1. TTH: A. G. Nørgaard 9 (3), Stine Andersen og Nathalie Hagman 5.

Udvisninger: SfH. 2 x 2 min. TTH: 3 x 2 min.