Ligamandskabet blev sat på plads!

Foto: Skive fH
Håndbold:

Skive fH var i går aftes i aktion mod det nye ligamandskab fra Lemvig-Thyborøn, hvor små 200 tilskuere havde fundet vejen til den nye hal C i Skive.

Kier startede med en afbrænder, men herfra var han outstanding sagt på jysk. Med hele 11 scoringer på 16 afslutninger – 5 fra 15. til 30. minut og 6 efter pausen, var han en vigtig faktor i en til sidst ganske sikker sejr på 32-28 over Lemvig-Thyborøn.

En scoringspause fra det 17. til 24. minut skulle man tro betød Lemvig ville være foran ved sidebyttet, men sådan skulle det ikke være. 16-14 var stillingen, og Skive kunne være særdeles tilfreds med 16 scoringer på 23 minutter, hvor Jesper Sørensen tilmed spillede ganske fint i Lemvig-målet, men blev overstrålet af Nicklas Graugaard med 13 redninger på 27 afslutninger. Omregnet resulterer det i en redningsprocent på hele 47.

Efter pausen startede Lemvig med 2 scoringer til en hurtig udligning, men der skulle mere til at chokere en defensiv, hvor der dog til tider manglede en smule kynisme. Uden Tobias Jørgensen, Emil Grønbech og Jeppe Østergaard viste en spiller som Tobias Balsby ligeledes gode takter, hvilket også var tilfældet i seneste opgør mod Skjern i weekenden.

Skive blev snydt for en scoring ved 24-22, da bolden efter at have ramt overlæggeren hoppede ned bag baglinjen, og det gjorde Lemvig med to scoringer fik udlignet til 24-24 i modsatte ende. Dommerparret kan dog på ingen måde klandres for en ellers ganske fint fløjtet kamp, hvor begge mandskaber også var indstillet på at levere en god indsats.

Det blev dog næppe afgørende, men i stedet steppede Skive-forsvaret op! Fra 24-24 til 30-24 på forrygende kontraer efter flotte forsvarsaktioner, og med bare 6 minutter igen lugtede der er en imponerende sikker sejr over nyoprykkerne til ligaen.

Lemvig fik hentet et par stykker mod afslutningen, men Mads Lynggaard ville også med i kampreferatet. Med kvikke fødder gled han igennem midterzonen med kampens sidste scoring til 32-28, for selvom udeholdet efter tid tilspillede sig et straffekast, så stod Mads Meldgaard i vejen, efter han havde fået hele anden halvleg på banen. Skønt at se det går fremad med ham.

Skive fH – Lemvig-Thyborøn Håndbold 32-28 (16-14)
Rasmus Kier: 11 mål
Jeppe Kjærulff: 4 mål
Tobias Balsby: 4 mål
Tobias Rasmussen: 3 mål
Nickolei Jensen: 2 mål
Joshua Grace: 2 mål
Lasse Rask: 2 mål
Daniel Guldsmed: 2 mål
Mads Lynggaard: 2 mål

Redningsprocenter
Nicklas Graugaard 47% (13 redninger / 27 afslutninger)
Mads Meldgaard 42% (10 redninger / 24 afslutninger)

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring