Første nederlag tildelt Odder!

Håndbold:

Skive fH var for alvor på jagt efter revanchen imod Odder Håndbold torsdag aften.

Efter tre nederlag var en sejr særdeles tiltrængt, og med nederlaget til Odder på netop denne bane for et år siden, da skulle der en mandfolkepræstation til imod hjemmeholdet, der kom ind til dagens kamp med maksimalt pointudbytte efter fire spillerunder.

Det afsluttende kampråb, før der blev fløjtet op, havde fået et par decibel ekstra, og vildskaben lyste fint ud af de i dagens anledning hvidklædte Skive-spillere foran den tætbesatte Spektrum Odder.

Hele to udvisninger bød de første fem minutter på – heraf en til hvert hold. Kampen blev indledt i et højt tempo, og det passede Mathias Bitsch fint på højre back. Med to brag i træk sendte han Skive på 4-5 efter 11 minutter, og i og med han dækkede højre fløj med Søndergaard ved sin backside, så kunne han også komme med en helt anden ankomstfase i offensiven.

Første halvleg var det bedste set fra Mathias Bitsch denne sæson, men også Mads Meldgaard hævede niveauet foran et flot arbejdende Skive-forsvar anført af Sanggard og Pugholm. Føringen på 10-13 kunne der ikke pilles ved.

De uprovokerede fejl indledt desværre anden halvleg offensivt, men blødningen blev heldigvis stoppet ved Peter Kroghs føringsmål til 14-15.

Skive holdt på, men med føringen på 21-24 og 6 minutter tilbage på klokken fik Tobias Rasmussen sin anden udvisning. Mathias Damgaard fik reduceret, og så skulle hovedet ellers holdes koldt.

Nicolaj Nørager fik sin afslutning reddet af Tomas Olason, men en hårdtkæmpende Sanggaard sled sig igennem til en vigtig 22-25 scoring. Endnu en udvisning gik Skives vej, denne gang til Nicolai Pugholm, men i aften kunne det ikke stoppe drengene, der kæmpede som mænd.

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk