Flot sejr trods dyk undervejs

Håndbold:

Der var en tændt atmosfære i FREJA Arena lørdag eftermiddag, hvor tilskuerne gjorde sit til at hjælpe hjemmeholdet i den vigtige topkamp mod AJAX.

Også spillerne var utroligt opsatte, ikke til at kende i forhold til blamagen i Aarhus i sidste uge. Hjemmeholdet fik en flot start på kampen, der blev taget godt fra af målmand Jesper Sørensen og forsvaret, og det resulterede i en 11-5 føring midtvejs i første halvleg. Det tvang gæsterne fra AJAX til at tage to time-outs i første halvleg, men de sluttede bedst af med to scoringer fra Michael Riis i undertal, således at Skive fH "kun" var foran med 17-13 ved pausen.

Det forspring blev hurtigt sat til i anden halvleg, hvor der desværre sneg sig mange tekniske fejl ind, og hvor gæsterne midtvejs i halvlegen, i to omgang fik et måls føringer. Men Skive fH formåede at komme tilbage i opgøret. Forsvaret fik igen sammen med Jesper Sørensen fat, og da keeperen med fem minutter igen med to mand i undertal snuppede et straffekast, og Stefan Nielsen lige efter kunne bringe holdet på 27-24, anede man at sejren var hjemme. Gæsterne forsøgte med noget offensivt forsvar til allersidst, men sejren blev kørt hjem uden alt for mange problemer.

Skive fH - AJAX 30-27 (17-13)

Målscorere SfH: Mads Øris Nielsen 7, Nickolei Jensen 6, Marius Hovde Andersen 5, Dennis Albæk 4, Johnny Landberg 3, Stefan Nielsen og Patrick Sanggaard 2, Per Ryberg 1. AJAX: Michael Riis 6, Jonatan Mollerup og Johan Meklenborg 5.

Udvisninger: SfH: 4 x 2 min. AJAX: 4 x 2 min.