Drama til sidst - men to point til Skive f.H.

Håndbold:

Drama til sidst - men to point

Der var inden tiden lagt op til en spændende kamp da Skive fH lørdag aften tog imod Skanderborg Håndbold i FREJA Arena. Og det blev da også en ganske dramatisk affære, hvor begge hold tog og gav - og det hele endte med en 20-19 sejr til Skive fH, og det på trods af en scoringspause på 15 minutter i anden halvleg.

Der stod Skive fH på første halvleg, hvor man aldrig var bagud, og flere gange var foran med tre mål, og ret beset skulle man have ført med mere end 12-11, som var pausestillingen.

I anden halvleg scorede Nickolei Jensen til 15-13 efter 35 minutter, og det mål blev indledningen til et kvarters scoringspause. I den periode nettede gæsterne fem gange til stillingen 15-18. To lynhurtige mål af Mads Øris og Søren Trads gjorde det til 17-18, inden Rasmus Kaagaard i undertal med ni minutter igen scorede til 17-19. Det blev til gengæld gæsternes sidste scoring, og med et lille minut igen kunne Nickolei Jensen score det der skulle vise sig at blive sejrsmålet.

Hos Skive fH var det forsvaret der trak det store læs, og i angrebet kom det meste fra Mads Øris, der efterhånden er på vej mod topformen efter hans pause. Andreas Toudahl fik come-back, men man kunne tydeligt se at skarpheden manglede, men det bliver helt sikkert bedre med nogle flere minutter i benene.

Hos Skanderborg Håndbold var det den tidligere Skive fH-målmand Kristoffer Laursen der strålede, han redningsprocent var omkring de 50, og han formåede alene mand at holde gæsterne inde i kampen.

Og så til sidst en stor tak til publikum, der var 724 af slagsen, men det lød som det dobbelte og skabte en helt fantastisk atmosfære. Husk at komme igen til næste kamp, førstkommende søndag klokken 19.00 når Ribe Esbjerg HH kommer på besøg.


Skive fH - Skanderborg Håndbold 20-19 (12-11)

Målscorere SfH: Mads Øris 6, Nickolei Jensen 4, Michael P. Pedersen 3 (1), Dennis Albæk og Søren Trads 2, Patrick Sanggaard, Søren Henneberg og Per Ryberg 1. SKH: Mikkel og Rasmus Kaagaard 5, Mads Mauer Larsen 3.

Udvisninger: SfH: 5 x 2 min. SKH: 5 x 2 min.

Tilskuere: 724.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
11. juli 2019, 11:00
Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring