Åben slagudveksling uden gevinst

Håndbold:

Begge hold startede fredag aften med et straffekast i hver deres angreb, og imens det fra udeholdets Mike Paulsen blev til en decideret afbrænder forbi mål, så var topscoreren Rasmus Kier sikker for Skive. Det skulle blive det første af hele 70 mål denne aften.

Daniel Guldsmed trak allerede efter fire minutter kampens første udvisning, da han tog sig godt af Matias Damgaard. Skive fortsatte dog med stor koncentration, og i særdeleshed Emil Grønbech og Tobias Rasmussen havde indstillet kanonerne.

Det var dog tydeligt langt størstedelen af de gode ting kom fra netop Matias Damgaard indledningsvis. Kunne man få lukket ned for ham, så var man et godt stykke på vej mod to særdeles varmede point.

Odders andenmålmand Salah Boutaf havde et godt tag på Rasmus Kiers straffekast, hvor han præsterede at nuppe to i løbet af de første 30 minutter. Herfra var det Odder et lille skridt foran, hvorfor de også kunne gå til pause foran med 15-17.

Anden halvlegs start bød på en slagudveksling i angrebshåndbold, og det gav muligheden for unge Oliver Frølund, der i fredagens anledning var med førsteholdet. Hverken Nicklas Graugaard eller Magnus Sørensen kunne spille kampen, hvorfor det blev til debut for aftenens nummer 16 i Skive-målet.

Desværre fik den unge Frølund ikke de store redninger. Ind kom Mads Meldgaard igen, men det var svært at få lukket ned for en velspillende Odder-offensiv.

Slutresultatet på 34-36 sagde alt der var værd at vide om kampen. En defensiv der ganske simpelt var for hullet, et angreb der fik lavet deres arbejde, og hvor Rasmus Kier igen tegnede sig som topscorer med 11 scoringer i rusen, mens keeperne manglede at tage fra.

Missionen med at holde Matias Damgaard nede på et okay antal scoringer gik nogenlunde – han sluttede på 7 styks, men når Mike Paulsen ligeledes får lov at lave 7, og kampens Odder-oplevelse Nichlas Christensen slutter på hele 9 scoringer, så render det hurtigt op.

Aftenens oplevelse giver grund til at kigge indad, for alt er stadig i egne hænder, mens Team Sydhavsøerne dog puster os gevaldigt i nakken. Forude venter hele fem finaler mod Tønder, Stoholm, Sydhavsøerne, HØJ og Odense, men allerførst skal der trænes på defensive aftaler imellem målmænd og forsvaret.