Stefan Nielsen stopper i Skive fH

Håndbold:

Efter 2 års ophold i Skive fh er det tid til at sige farvel til en af de rutinerede spillere på Skive-holdet i herrernes 1.division. Stefan Nielsen der kan spille stort set alle pladser i bagkæden har valgt at fortsætte karrieren i en anden klub. Det er selvfølgelig et tab for herreholdet at miste en så rutineret spiller, der netop er begyndt at vise sine kvaliteter på banen efter en langvarig skade i skulderen har holdt ham ude i denne sæson.

Direktør Peter Andersen siger: Stefan har med sin erfaring været en rigtig god spiller at have i truppen, da han altid, også under sit skadesforløb, har været manden der har ageret som en ægte holdspiller og bakket drengene op i træninger, og til kampe såvel hjemme som ude. I de sidste par måneder har han bevist at han er på vej tilbage til tidligere tiders styrke, og hans kommende klub får en komplet spiller, der via overblik og hurtighed kan begå sig på de fleste hold i Danmark.

Vi vil fra Skive fH’s side ønske ham alt mulig held og lykke i fremtiden, og det er ikke usandsynligt at vores veje igen krydses – på eller uden for banen.

Stefan Nielsen udtaler selv:

Mine to år i Skive FH efterlader et positivt indtryk, trods mine skulderproblemer.

Skive FH er en klub med en sund kultur med gode menneskelige værdier, stor passion og hjerte. Jeg vil savne klubben, mine holdkammerater, trænere og ledere samt frivillige.

 

Jeg vil kæmpe og fighte de sidste to kampe for at nå den eftertragtede 3. plads og få muligheden for oprykning til ligaen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk