2,02 meters forstærkning til Skive fh

Håndbold:

2,02 meters forsvarsforstærkning til Skive fH

Forstærkningerne til Skive fH’s herreligahold fortsætter og denne gang er det lykkedes at skrive kontrakt med forsvarsspecialisten Søren Trads Møller Nielsen, der i sidste sæson spillede Ligahåndbold for Odder og oprindeligt stammer fra Vridsted – tæt på Skive.

Søren Trads er en stor kapacitet i bestræbelserne på at skabe et lokalt forankret herreligahold, der kan begå i den kommende sæson.

Han glæder sig selv rigtig meget til at spille for Skive fH:
"Oprindeligt troede jeg det var slut, men en opringning fra Skive fH ændrede min opfattelse. Det er et yderst spændende hold jeg skal være en del af i de kommende 2 år, og måden Skive agerer på tiltaler mig meget.
Med det som jeg har hørt om den kommende sæson er jeg ikke i tvivl om at vi ville kunne spille lige op med flere hold i næste sæson"

Cheftræner Simon Sørensen er også rigtig glad for tilgangen af Søren, og der er faldet yderligere en brik på plads i trænerens kabale:
"Søren er en fysisk stærk forsvarsspiller, der har gjort det godt de to sidste sæsoner i Odder. Jeg er glad for at det lykkes at finde en fysisk stærk spiller, der har prøvet på egen krop, hvad det kræver at begå sig i ligaen. Jeg ser frem til at få Søren integreret i vores forsvarsspil, der forhåbentlig kan blive et stærkt kort for os igennem sæsonen."
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk