20 dårlige minutter kostede for Skive

Håndbold:

Der var dømt pokalhåndbold tirsdag aften i FREJA Arena, og det hele endte med den forventede favoritsejr til ligaholdet Århus Håndbold, der sejrede 25-23 efter at vi havde ført 14-12 ved pausen.

Første halvleg vil gå over i historien som Mads Øris´ halvleg. Han spillede en fantastisk kamp med ni scoringer, og da resten af holdet også leverede var føringen fortjent - og kunne måske godt have været et par mål større.

Anden halvlegs første 20 minutter blev derimod fuldstændig domineret af gæsterne, og vi formåede kun at score tre gange. Det gav århusianerne er føring på 22-17, men efter en time out blomstrede holdet op igen, og med knap et minut tilbage kunne Stefan Nielsen reducere til 23-24. Desværre fik vi ikke muligheden da træner Simon Sørensen fik et gult kort med omkring 20 sekunder igen - mon en mere profileret træner som Erik Veje ville have fået den? Men det var med til at afgøre kampen da gæsterne kunne køre bolden rundt uden at rende i en nøl kendelse, og i sidste sekund kunne Frederik Krarup score opgørets sidste mål.

Men trods alt en positiv indsats, hvor man dog savnede at andre end Mads Øris bidrog. Man kunne godt forvente mere at Per Ryberg og Marius Hovde, og Nickolei Jensen bød først for alvor ind i opgørets sidste fem minutter.

Skive fH - Århus Håndbold 23-25 (14-12)

Målscorere SfH: Mads Øris Nielsen 12 (1), Nickolei Jensen 4 (1), Stefan Nielsen 2, Marius Hovde Andersen, Lars Olesen, Johnny Landberg, Patrick Sanggaard og Peter Nielsen 1. ÅH: Fredrik Schilling 5 (2), Rasmus Nielsen 4 (2), Torben Pedersen 4.

Udvisninger: SfH: 3 x 2 min. ÅH: 2 x 2 min.