Stor golfturnering i Skive Golfklub

Foto: Skive Golfklub
Golf:

Skive Golfklub afholdte, søndag den 4. september, årets hidtil største golfturnering med mere end 140 tilmeldte, heraf mere end 50 fra andre klubber over hele Jylland. Desværre havde 10 hørt forkert og meldte fra på grund af et regnvejr som aldrig kom til Skive.

Turneringen blev afviklet i stille vind, uden regn. Desværre kom hovedsponsor, Primo Tours, ikke af med hovedpræmien, en rejse for to til Porto Santo. Præmien ville blive udløst ved Hole-In-One på banens korteste par 3 hul, hul 16, men den tætteste denne dag var 1,30 m fra flaget.

Vinderne i A-rækken blev lokale Henny og Svend Søndergaard med 40 point, og B-rækken blev vundet af lokale spillere, Hanne Thomasen Jensen og Per Allan Jensen med 41 point. Normalt er det kutyme at sponsor ikke modtager præmier i egen turnering, men da holdet fra Primo Tours opnåede det næst dårligste resultat, i A-rækken, også kaldet dagens duffer, blev der hurtigt fundet en præmie; to green-fee billetter til banen i Skive, som spillerne modtog under stor jubel.

Jyske Bank havde opstillet en meget besøgt pølsevogn på hul 8, som der i løbet af turneringen blev uddelt mere end 225 hotdogs fra. Skive Golfklub tilbød efterfølgende en forpagtningsaftale til banken, for næst efter Hancock vognen, som står her i uge 28, var pølsevognen det mest populære indslag klubben har haft på hul 8.

Link til turnering

Den næste store turnering i Skive Golfklub er Volvo Turneringen som afholdes den 2. oktober.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk