Golfens bedste anekdoter og fortællinger i ny bog

Foto: Forlaget Turbine
Golf:

Med en timing som et godt Tiger Woods-drive udkommer der nu en bog med golfens bedste anekdoter og fortællinger, netop som den største internationale danske golfturnering nogensinde, Made in Denmark, står for døren.

Forfatteren og golfeksperten Svend Novrup har samlet en perlerække af golfens bedste historier, krydret med vittigheder samt humoristiske streger fra den kendte danske tegner Werner Wejp-Olsen, der selv er lidenskabelig golfspiller i sit hjem i californiske Carlsbad.

”Golf har fyldt meget i mit liv, og i mine mange år i sporten har jeg læst, hørt og oplevet meget, når jeg skulle dække turneringer og interviewe de største spillere verden over. Golf er en lidenskabelig sport, og der tilknytter sig masser af dramatiske begivenheder til spillet, hvad enten vi taler professionelle eller helt almindelige hverdagsspillere. Det har været mit mål at skrive bogen, så læserne både kan føle sig underholdt og forhåbentlig også blive en lille smule klogere på golfens forunderlige univers,” fortæller Svend Novrup, der er en landets mest produktive forfattere med over 120 udgivelser fra primært tankesportens verden bag sig.

Den 200 sider store bog rummer emner som verdens først kendte golfmatch, drømmeslag, rekorder (inkl. den nordkoreanske diktator Kim Jong-Il, der angiveligt gik sit livs første runde i 38 slag under par …), golfkendisser, stjernespillere, de fire majors-turneringer samt vores egen Made in Denmark, der i år afvikles på Himmerland Golf & Spa i dagene 20.-23. august.

Et stort afsnit er desuden tilegnet de berømte og berygtede caddies, der med spiddende vid ofte er hudløst ærlige, som dette eksempel fra bogen viser:

Golferen: “Jeg tror aldrig nogensinde, jeg har spillet så dårligt som i dag.”
Caddien: ”Åh, De har spillet golf før!”

BOGEN UDKOMMER D. 18. AUGUST

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk